ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κορωνοϊός: Αλαλούμ με την ανακοίνωση των κρουσμάτων - «Έπεσε» η ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ

Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου 2020, 18:00 / Ανανεώθηκε 26 Νοεμβρίου 2020, 21:13
Κορωνοϊός: Αλαλούμ με την ανακοίνωση των κρουσμάτων - «Έπεσε» η ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ
Facebook Twitter Whatsapp

Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας τόνισε πως παρατηρείται μια επιπέδωση της επιδημιολογικής εικόνας στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι ρυθμοί δεν είναι αυτοί που ανέμεναν κυβέρνηση και ειδικοί.

Αλαλούμ προκλήθηκε με την ανακοίνωση των νέων επιδημιολογικών δεδομένων της χώρας μας, καθώς η ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας «έπεσε» λίγο πριν ξεκινήσει η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας και έτσι δεν ήταν εφικτό να δούμε σημερινά τα στοιχεία για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα την ανακοίνωση για τα κρούσματα έκανε εκτάκτως η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση. Η ίδια τόνισε ότι σήμερα Δευτέρα εντοπίστηκαν 1.388 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ 549 είναι οι διασωληνωμένοι. Επίσης, το τελευταίο 24ωρο ακόμη 84 συμπολίτες μας έχασαν την μάχη με τον φονικό ιό.

Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας τόνισε πως παρατηρείται μια επιπέδωση της επιδημιολογικής εικόνας στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι ρυθμοί δεν είναι αυτοί που ανέμεναν κυβέρνηση και ειδικοί.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης ο οποίος ανακοίνωσε ότι από τα 1388 νέα κρούσματα τα 300 ανιχνεύτηκαν στης περιφέρεια Θεσσαλονίκης τα 252 στην περιφέρεια Αττικής, 88 στην περιφέρεια Πέλλας, 65 στην περιφέρεια της Ημαθίας και 81 στην περιφέρεια  της Καβάλα.