ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έξαλλος ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Κώστα Τσουρό – Γιατί «τσακώθηκε» στον αέρα με τον δημοσιογράφο (Βίντεο)

Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου 2020, 17:00 / Ανανεώθηκε 28 Νοεμβρίου 2020, 17:53
Έξαλλος ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Κώστα Τσουρό – Γιατί «τσακώθηκε» στον αέρα με τον δημοσιογράφο (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Κώστας Τσουρός έκανε λόγο για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα 25 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον κ. Γεωργούλη, ωστόσο η συζήτηση δεν εξελίχθηκε ομαλά όταν αναφέρθηκαν από τον Κώστα Τσουρό οι πρόσφατες δηλώσεις του για τον μισθό του ως ευρωβουλευτής.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Αλέξη Γεωργούλη να λέει ότι ασχολείται με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική και όχι με την πολιτική. Ο Αλέξης είπε ότι προσπαθεί να βοηθήσει τον πολιτισμό και ότι αυτό είναι το όνειρό του και ο στόχος του. Η ένταση όμως ξεκίνησε όταν ο Κώστας Τσουρός έκανε λόγο για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα 25 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής.

«Ποια είναι η δήλωσή μου, ξέρεις;» είπε στον Κώστα Τσουρό, ο οποίος του απάντησε «Ότι παίρνεις 25.000 ευρώ». «Όχι δεν είναι αυτή. Είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου». Εκεί ξεκίνησε ένα έντονος διάλογος μεταξύ του Αλέξη και του Κώστα Τσουρού ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Αλέξης του είπε: «Αν έχεις λάθος εσύ να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς».