ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποκάλυψη Τσίπρα: Ο Παπαδάκης και ο... ταβερνιάρης-μεσίτης

Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 11 Δεκεμβρίου 2020, 10:12
Αποκάλυψη Τσίπρα: Ο Παπαδάκης και ο... ταβερνιάρης-μεσίτης
Facebook Twitter Whatsapp

Τι είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοικιάζει στο Σούνιο.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που βρήκε το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

Αφού ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι και ο Γιώργος Παπαδάκης έχει κι αυτός σπίτι στην περιοχή, αποκάλυψε το πώς ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοικιάζει.

«Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης δεν είναι ούτε κάποιος που συναλλάσσεται με το Δημόσιο, ούτε διαπλεκόμενος, είναι έντιμος και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή. Αυτό το ακίνητο ήταν ανεκμετάλλευτο για 10 χρόνια» είπε ο κ. Τσίπρας. Όπως αποκάλυψε, «Η γνώση της ύπαρξης αυτής της κατοικίας προς εμένα έγινε σε ένα δείπνο που κάναμε μαζί (σ.σ με τον Γιώργο Παπαδάκη) στην ταβέρνα της περιοχής, είπα στον ταβερνιάρη ότι φεύγω από το σπίτι που νοίκιαζα στην περιοχή και είπε ότι 'εγώ θα ψάξω μήπως υπάρχει κάποιο άλλο στην περιοχή».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. «Στην αρχή παραξενεύτηκε, δεν είχε μείνει ποτέ σε αυτό το σπίτι και μου λέει 'πρώην πρωθυπουργός θα πας να μείνεις σε ένα σπίτι 70 τ.μ. συν το υπόγειο που ήταν ανεκμετάλλευτο; Παρά την τοποθεσία, για δέκα χρόνια ήταν ξενοίκιαστο». 

Μάλιστα, του είπε ότι καθώς δεν είχε μεγάλη ανάγκη για να πουλήσει το σπίτι, θα μπορούσε να κάνει μία ανακαίνιση και να συναφθεί μισθωτήριο για 3-4 χρόνια για να μείνει στο σπίτι ο πρώην Πρωθυπουργός και η οικογένεια του. «Του είπα ότι το θέλω, γιατί αγαπάω την περιοχή και είναι εξαιρετικά βοηθητικό για κάποιον που πρέπει και το καλοκαίρι να είναι κοντά. Με τη δουλειά που κάνω δεν μπορώ να παραθερίσω σε κάποιο νησί, ανά πάσα στιγμή πρέπει να είμαι δίπλα αν συμβεί κάτι. Ιδίως τις ημέρες που ήμουν πρωθυπουργός ήταν σημαντικό να είμαι κοντά στην οικογένειά μου».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr