ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Φοιτήτρια της Μπέττυς Μπαζιάνα η προπονήτρια που πήρε το χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου 2021, 16:00 / Ανανεώθηκε 14 Ιανουαρίου 2021, 16:06
Φοιτήτρια της Μπέττυς Μπαζιάνα η προπονήτρια που πήρε το χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέττυ Μπαζιάνα, συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τους μαθητές, οι οποίοι τους εξήγησαν την ανάγκη που οδήγησε στην κατασκευή του ρομποτικού μπαστουνιού.

Συνάντηση με τους μαθητές που κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής είχε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέττυ Μπαζιάνα, συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τους μαθητές, οι οποίοι τους εξήγησαν την ανάγκη που οδήγησε στην κατασκευή του ρομποτικού μπαστουνιού, που φτιάχτηκε ειδικά για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Μπαζιάνα είναι εξοικειωμένη με τον συγκεκριμένο τομέα και με μέλη της ομάδας, καθώς η προπονήτρια των μαθητών που πήραν το χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα ήταν φοιτήτριά της, με τη σύζυγο του κ. Τσίπρα να τη συγχαίρει για τη διεθνή διάκριση.

Και ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τα παιδιά της ομάδας για την μεγάλη τους επιτυχία, για την σκληρή δουλειά που οδήγησε στην παγκόσμια διάκριση και κυρίως για τη μεγάλη πρακτική αξία της ιδέας τους και την προοπτική να βοηθήσει συνανθρώπους μας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διαμόρφωση της ομάδας, τις «προπονήσεις» τους, τις επιρροές των παιδιών, αλλά και για την προοπτική της ιδέας τους στην διευκόλυνση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας με προβλήματα όρασης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr