current views are: 8

11 Απριλίου 2017
Δημοσίευση07:34

Έχεις αεροσκάφος ή οικιακή βοηθό; – Εάν όχι πάρε 200 ευρώ ΚΕΑ

Θα μπορούσε να είναι κάποιο κακόγουστο αστείο ή ερωτήσεις από τηλεπαιχνίδι για ζάμπλουτους. Δυστυχώς όμως δεν είναι

Δημοσίευση 07:34’

Θα μπορούσε να είναι κάποιο κακόγουστο αστείο ή ερωτήσεις από τηλεπαιχνίδι για ζάμπλουτους. Δυστυχώς όμως δεν είναι

Θα μπορούσε να είναι κάποιο κακόγουστο αστείο ή ερωτήσεις από τηλεπαιχνίδι για ζάπλουτους. Δυστυχώς όμως δεν είναι. 

Οι δικαιούχοι για το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης καλούνται να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνει απίστευτες και εξωφρενικές ερωτήσεις για κάποιον που διεκδικεί ως βοήθημα το ποσό των 200 ευρώ. 

Οι υποψήφιοι λοιπόν  για να επιλεχθούν καλούνται να συμπληρώσουν ένα απίστευτο ερωτηματολόγιο καθώς στα στοιχεία επιλεξιμότητας της αίτησης για το ΚΕΑ (Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης)  ερωτώνται:

«Έχετε στην ιδιοκτησία σας ένα η περισσότερα αεροσκάφη, ένα ή περισσότερα ελικόπτερα, ένα ή περισσότερα ανεμόπτερα, μία ή περισσότερες δεξαμενές κολύμβησης (πισίνες), ένα ή περισσότερα σκάφη αναψυχής άνω των 5 μέτρων και με κινητήρα ισχύος άνω των 50 κυβικών εκατοστών ή εμπίπτετε στις διατάξεις του φόρου πολυτελείας ή δηλώνετε δαπάνες για αμοιβές πληρωμάτων σκαφών αναψυχής ή δηλώνετε δαπάνες για δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία ή δηλώνετε δαπάνες για οικιακούς βοηθούς, οδηγούς αυτοκινήτων, δασκάλους και λοιπό προσωπικό, όπως αυτές προσδιορίζονται στους αντίστοιχους κωδικούς του εντύπου Ε1;».

Εμείς δεν έχουμε να συμπληρώσουμε τίποτα παραπάνω απλώς θέλουμε να τονίσουμε πως το ΚΕΑ απευθύνεται σε πολίτες που βρίσκονται σε κατάσταση απόλυτης ένδειας. 

Εάν κάποιος με ελικόπτερα , οικιακούς βοηθούς και πισίνες προσπαθεί να “διεκδικήσει” τα 200 ευρώ βοήθημα που δίδεται από το Κράτος, αυτό ξεπερνάει κατά πολύ την δική μας φαντασία. 

Φαίνεται όμως πως οι αρμόδιοι έχουν διαφορετική άποψη από την δική μας και με “απλές” ερωτήσεις θεωρούν πως θα αποτρέψουν όσους εάν και “Μίδες” θέλουν να διεκδικήσουν τα  πούρα μιας ημέρας! 

 

 


σχετικα αρθρα