ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Υφυπουργός… Βασιλειάδου που ζει στον «παρελθόντα αιώνα»

Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου 2021, 08:00 / Ανανεώθηκε 31 Ιανουαρίου 2021, 08:14
Η Υφυπουργός… Βασιλειάδου που ζει στον «παρελθόντα αιώνα»
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Για παράδειγμα η κυρία Ζέτα Μακρή, υφυπουργός Παιδείας. Η οποία με πρόσφατες δηλώσεις της περί προστίμου στους μαθητές που δεν φοράνε μάσκα στη διαδρομή από το σχολείο στο σπίτι. Προφανώς η κυρία ζει στον παρελθόντα αιώνα, όπως έλεγε και η Βασιλειάδου!

Είναι αποκλειστικό δικαίωμα του εκάστοτε Πρωθυπουργού να επιλέγει τους Υπουργούς του. Με λίγα λόγια γούστο του και καπέλο του ποιόν θα διορίσει και ποιόν όχι. Εμάς λόγος δεν μας πέφτει. Δίκαιο. Αλλά και μείς οι δημοσιογράφοι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε την κυβερνητική εξουσία και κατά συνέπεια τις επιλογές των Υπουργών. 

Φυσικά και δεν μας νοιάζει το πρόσωπο στο οποίο ανατίθεται το Υπουργείο, αλλά οι πολιτικές του πρακτικές. Αυτές δηλαδή που ως αποτέλεσμα εισπράττουμε εμείς οι πολίτες. Για τα πρόσωπα σκασίλα μας μεγάλη και δέκα παπαγάλοι! Το λέω γιατί τα κυβερνητικά γραφεία ορισμένων Υπουργών είναι θερμοκήπια απίθανων θεωριών. Για παράδειγμα η κυρία Ζέτα Μακρή, υφυπουργός Παιδείας. Η οποία με πρόσφατες δηλώσεις της περί προστίμου στους μαθητές που δεν φοράνε μάσκα στη διαδρομή από το σχολείο στο σπίτι. Προφανώς η κυρία ζει στον παρελθόντα αιώνα, όπως έλεγε και η Βασιλειάδου! 

Αναχρονιστική αντίληψη και θα τολμούσα να πω και εξόχως βλαπτική για την Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που έχει ωριμάσει μέσα στην πανδημία και προσπαθεί να βρει τον δρόμο της παρά την αχλή που έχει δημιουργήσει ο Covid.Οι δηλώσεις τέτοιου τύπου προκαλούν τοξικότητα και φυσικά εμποδίζουν την πρόοδο και την ουσιαστική ανάκαμψη της κοινωνίας σε οικονομικό αλλά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Τ.Δ.Χ
 
 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr