ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Τσελέντης… υπέρ Γαβαλά για τη φωτογραφία ως τσολιάς: «Είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς…»

Δημοσίευση 26 Μαρτίου 2021, 21:00 / Ανανεώθηκε 26 Μαρτίου 2021, 21:45
Ο Τσελέντης… υπέρ Γαβαλά για τη φωτογραφία ως τσολιάς: «Είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς…»
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο άνθρωπος αυτός δεν έκρυψε ποτέ την ταυτότητα του… Πλήρωσε με φυλάκιση τα χρέη του και ποτέ δεν προσέβαλε κανέναν. Η εκκεντρική του εμφάνιση ήταν και θα είναι η σφραγίδα του», έγραψε ο Άκης Τσελέντης.

Θέση υπέρ του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος ντύθηκε τσολιάς για να τιμήσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου, πήρε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.

«Σε αυτό τον τοίχο τα λέμε όλα είτε αρέσουν είτε όχι, μόνο αλήθειες, ακουστέ λοιπόν με αφορμή τα ειρωνικά ρατσιστικά σχόλια που διάβασα στο διαδίκτυο για την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά. Ο Γαβαλάς είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς που κάνουν τους άνδρες… Και προτιμώ 100 σαν τον Γαβαλά πάρα τύπους σαν τον Λιγνάδη και τους όμοιους του…», έγραψε ο Τσελέντης και συνέχισε:

«Ο άνθρωπος αυτός δεν έκρυψε ποτέ την ταυτότητα του… Πλήρωσε με φυλάκιση τα χρέη του και ποτέ δεν προσέβαλε κανέναν. Η εκκεντρική του εμφάνιση ήταν και θα είναι η σφραγίδα του… Διαφήμισε την Ελλάδα σ όλο τον κόσμο… Ο κύριος αυτός έχει πιο πολλά… προσόντα από πολλούς άλλους που το παίζουν αρσενικά… Η σεξουαλική του ιδιαιτερότητα δεν τον κάνει λιγότερο Έλληνα… Η τσάντα ελληνική σημαία σας πειράζει…. Όταν βλέπετε όμως στην παραλία απλωμένες πετσέτες ελληνική σημαία…δεν σας χαλάει;»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr