ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βουλή: Νέα ένταση με τον Πολάκη - «Είστε άσχετος» φώναξε ο Αθανασίου

Δημοσίευση 31 Μαρτίου 2021, 15:00 / Ανανεώθηκε 31 Μαρτίου 2021, 15:49
Βουλή: Νέα ένταση με τον Πολάκη - «Είστε άσχετος» φώναξε ο Αθανασίου
Facebook Twitter Whatsapp

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Ολομέλεια ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, με πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο Παύλο Πολάκη. ο οποίος έφτασε σχεδόν μέχρι το Προεδρείο για να διαμαρτυρηθεί.

Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας αναφερόμενος σε fake news του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι χθες ο Παύλος Πολάκης μέχρι και τον Κολοκοτρώνη κατέταξε στη δική του παράταξη.

Ο κ. Πολάκης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού όμως ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου αρνήθηκε να του τον δώσει καθώς βάσει Κανονισμού δεν υπάρχει προσωπικό αφ ης στιγμής ο κ. Μαραβέγιας δεν τον προσέβαλε.

Ο κ. Πολάκης επέμεινε με φωνές ενώ όταν ο κ. Αθανασίου κάλεσε στο βήμα τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου της είπε «περίμενε» κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση του χεριού. Σημειώνεται ότι η κόντρα των δύο ανδρών είχε αρχίσει από χθες καθώς όταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου κάλεσε τον κ. Πολάκη μετά από όσα είπε να παραμείνει στην αίθουσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γύρισε επιδεικτικά την πλάτη και αποχώρησε.

Βλέποντας τον κ. Πολάκη σήμερα να επιμένει ο Αντιπρόεδρος της Βουλής επικαλέστηκε το άρθρο 68 του Κανονισμού της Βουλής και ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων να κρίνουν αν υπάρχει προσωπικό ζήτημα, καταλήγοντας σε απόρριψη του αιτήματος Πολάκη.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε για το... Προεδρείο και φθάνοντας σε κοντινή απόσταση άρχισε να φωνάζει ότι ο Αντιπρόεδρος της Βουλής είναι ψεύτης καθώς το άρθρο δεν υπάρχει.

Ο διάλογος είναι ενδεικτικός:

ΠΟΛΑΚΗΣ: Το άρθρο που είπες δεν υπάρχει. Είσαι ψεύτης. Μη μου κουνάς το δάχτυλο. Είστε ψεύτης. Αυτό που κάνετε είναι παρακμή.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Είσαι άσχετος.

ΠΟΛΑΚΗΣ: Είναι παρακμή. Παρακμή φέρνουν αυτό που φεύγουν.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Δεν έχετε ελευθερία σκέψης. Γι' αυτό συμπεριφέρεστε έτσι. Ρωτήστε τον κοινοβουλευτικό σας εκπρόσωπο. Είστε άσχετος.

ΠΟΛΑΚΗΣ: Δεν υπάρχει το άρθρο. Το καταλαβαίνεις; Δεν υπάρχει.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Είστε άσχετος.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr