ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνομιλητές Λοβέρδου: Με δημοκρατικές, διαφανείς και ανοιχτές διαδικασίες η ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Δημοσίευση 8 Απριλίου 2021, 21:00 / Ανανεώθηκε 8 Απριλίου 2021, 21:43
Συνομιλητές Λοβέρδου: Με δημοκρατικές, διαφανείς και ανοιχτές διαδικασίες η ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Facebook Twitter Whatsapp

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Λοβέρδος θα είναι ανάμεσα στους ομιλητές της διαδικτυακής εκδήλωσης Πολίτες με Αξιοπρέπεια που διοργανώνει το βήμα διαλόγου Δυναμική Κοινωνία, τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 18:00.

«Δεν υπάρχουν ερωτηματικά για τον τρόπο εκλογής νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής», ξεκαθάριζαν συνομιλητές του Ανδρέα Λοβέρδου. Οι ίδιοι σημείωναν πως «η ιστορία μας δείχνει τον δρόμο. Δημοκρατικές, διαφανείς και ανοικτές θα είναι οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

Και συνεχίζουν λέγοντας ότι «ανοικτές και με απόλυτο σεβασμό στη Δημοκρατία εκλογές ήταν η δική τους παράταξη που διεξήγαγε πρώτη το 2004 με τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι η δική τους παράταξη που αποτέλεσε οδηγό και φάρο και για τα άλλα κόμματα στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή αρχηγού και προφανώς ακριβώς έτσι θα πορευθεί και στις εκλογές που έρχονται μετά τον Σεπτέμβριο, όπως άλλωστε αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο της παράταξης προσφάτως».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Λοβέρδος θα είναι ανάμεσα στους ομιλητές της διαδικτυακής εκδήλωσης Πολίτες με Αξιοπρέπεια που διοργανώνει το βήμα διαλόγου Δυναμική Κοινωνία, τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 18:00. Η τοποθέτηση του βουλευτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να παρουσιάσει το ιδεολογικό-πολιτικό του πλαίσιο

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις