current views are: 12

24 Μαΐου 2017
Δημοσίευση06:52

Φοιτητικές εκλογές με …Survivor

Σήμερα διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές, που παλαιότερα γίνονταν πρωτοσέλιδα και υπήρχε αρκετός τηλεοπτικός χρόνος με αναλύσεις για τη σημασία της 

Δημοσίευση 06:52’

Σήμερα διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές, που παλαιότερα γίνονταν πρωτοσέλιδα και υπήρχε αρκετός τηλεοπτικός χρόνος με αναλύσεις για τη σημασία της 

Σήμερα διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές, που παλαιότερα γίνονταν πρωτοσέλιδα και υπήρχε αρκετός τηλεοπτικός χρόνος με αναλύσεις για τη σημασία της ψήφου της σπουδάζουσας νεολαία μας, ενώ πάντα είχαμε και τα ξεχωριστά αποτελέσματα που ανακοίνωναν οι παρατάξεις. 

Διαβάζουμε λοιπόν στην στήλη  “Μικροπολιτικός”  στα  “Νέα” σχετικά με το εν λόγω θέμα: “ Αντιλαμβάνομαι τη δυσφορία σας και μόνο με την αναφορά , δεδομένου ότι η άλλοτε σοβαρή πολιτική διαδικασία εδώ και πολλά χρόνια έχει αυτοπεριθωριοποιηθεί, θα προσπαθήσω όμως να σας φτιάξω λίγο το κέφι. Όχι ότι στις φετινές εκλογές θα αλλάξει κάτι δηλαδή , καθώς αναμένεται ξανά μεγάλη αποχή και “ό,τι να΄ναι” αποτελέσματα, αλλά τουλάχιστον σε μερικές σχολές έχουν χιούμορ. Όπως λ.χ στη Θεσσαλονίκη όπου κατεβαίνει η νέα παράταξη ΧΑ.ΟΣ, που σημαίνει Χαρούμενοι Ορθόδοξοι Σοσιαλιστές, έχει σήμα παραλλαγή του ήλιου του ΠΑ.ΣΟ.Κ και θεωρεί ότι “ήρθε η ώρα οι Ορθόδοξοι Σοσιαλιστές να αναλάβουν τα ηνία στα ελληνικά Τριτοβάθμια ιδρύματα. Η γενιά του χάους, με εφόδια τον μεταΣοσιαλισμό και τον Ορθόδοξο Παπανδρεϊσμό, έρχεται να φέρει ημέρες δόξας και καταξίωσης στο φοιτητικό κίνημα” . Μάλιστα. Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας οι παρατάξεις παίζουν… survivor με τις αφίσες. Παράταξη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς έχει αναρτήσει αφίσα χωρισμένη σε δύο κομμάτια. Το ένα γράφει “Διάσημοι” και από κάτω ” η ΔΑΠ για την απραξία τους στο ΠΑΜΑΚ” και το άλλο “Μαχητές” και από κάτω ” η ΕΑΑΚ για δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο” 

Και το σχόλιο του “Μικροπολιτικός” καταλήγει: “ Από αστειάκια καλά πάνε οι φοιτητές μας , αρκεί να μην είχαν εξελιχθεί σε ανέκδοτο και οι εκλογές τους ..”


σχετικα αρθρα