current views are: 9

26 Μαΐου 2017
Δημοσίευση08:42

Άγριος καβγάς Συρμαλένιου – Ασημακοπούλου: «Ωραίο στυλ έχεις μωρή» – «Αν έχεις κάτι να πεις, μίλα σαν άντρας»

Σκηνές απείρου κάλλους με μπόλικες ατάκες και μια έντονη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων εκτυλίχθηκαν στη Βουλή. Πιστοί στη λογική του θιάσου- που 

Δημοσίευση 08:42’

Σκηνές απείρου κάλλους με μπόλικες ατάκες και μια έντονη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων εκτυλίχθηκαν στη Βουλή. Πιστοί στη λογική του θιάσου- που 

Σκηνές απείρου κάλλους με μπόλικες ατάκες και μια έντονη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων εκτυλίχθηκαν στη Βουλή.

Πιστοί στη λογική του θιάσου- που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια η Βουλή- η Άννα Ασημακοπούλου και ο Νίκος Συρμαλένιος επιδόθηκαν σε ένα υβρεολόγιο που δεν τιμά κανένα.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος επίκαιρης ερώτησης της βουλευτή της ΝΔ και ενώ η ίδια κατευθυνόταν προς την έξοδο από την Ολομέλεια και ενώ είχε προηγηθεί ένα επιθετικό κρεσέντο προς τη διαφραγματική τακτική της κυβέρνησης, ο κ. Συρμαλένιος φέρεται (σύμφωνα με ενημέρωση της ίδιας προς τους δημοσιογράφους) να της είπε: «Μπράβο! Ωραίο στυλ έχεις μωρή! Δεν μου αρέσει καθόλου το στυλ σου».

«Τι δεν σ’ αρέσει; Αν έχεις να πεις κάτι σήκω και πες το σαν άντρας», φέρεται να απάντησε η ίδια, ζητώντας παράλληλα την γυναικεία αλληλεγγύη της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

«Δεν μπορεί να μην νοιάζεται όταν μία γυναίκα τραμπουκίζεται μέσα στη Βουλή», είπε η κυρία Ασημακοπούλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο κ. Συρμαλένιος σημείωσε πως «το ύφος και το στυλ της κυρίας Ασημακοπούλου ήταν προκλητικό. Aυτό που της είπα μετά το κλείσιμο της ερώτησής της ήταν ότι ”μου άρεσε πολύ το στυλ σου”. Τώρα αν αυτό το πήρε για μωρή, δεν ξέρω. Άρχιζε να φωνάζει ότι της κάνω bullying. Εγώ ήμουν ήρεμος» και πρόσθεσε:

«Δεν την είπα μωρή, δεν είναι στη δική μου φρασεολογία».


σχετικα αρθρα