ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποιοι ενοχλούνται με τον Δένδια;

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2021, 10:00 / Ανανεώθηκε 24 Ιουλίου 2021, 11:30
Ποιοι ενοχλούνται με τον Δένδια;
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών δέχεται υπόγειο εσωτερικό πόλεμο για όσα κάνει που κατά γενική ομολογία τα κάνεi με επιτυχία υπερασπιζόμενος το εθνικό συμφέρον με όλους τους τρόπους από τη στιγμή που ο Ερντογάν έχει ξεπεράσει κάθε όριο προκλητικότητας αμφισβητώντας την Ελληνική εθνική κυριαρχία.

Την ώρα που ο Τούρκος Πρόεδρος δέχεται τη διεθνή κατακραυγή από ΗΠΑ- ΕΕ και τους διεθνείς οργανισμούς για το όσα ανακοίνωσε από την κατεχόμενη Κύπρο αλλά και την καταδικαστική απόφαση της Unesco για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, υπάρχουν λίγοι που αμφισβητούν ακόμα και ξεκάθαρες αποφάσεις. Και δεν θα προκαλούσε καμία αίσθηση σχόλιο που αναφέρει ότι δεν καταφέραμε τίποτα για την Αγία Σόφια αν φιλοξενούνταν από κάποιο αντιπολιτευόμενο μέσο ενημέρωσης. Ωστόσο δύο είναι τα στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον ότι το εν λόγω μέσο αφενός είναι φιλοκυβερνητικό και παρουσιάζεται κοντά στον Πρωθυπουργό και αφετέρου κυκλοφορεί από «κακές γλώσσες» ότι τη συγκεκριμένη διαρροή την έκανε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν  μπορεί  να πιστέψει κανείς ότι μη πολιτικό πρόσωπο και κοντά στον Πρωθυπουργό δημιουργεί τέτοια θέματα και φυσικά ακυρώνει σημαντικές και θετικές αποφάσεις για την κυβέρνηση και τη χώρα που απορρέουν από μια συνολική στρατηγική.

Προφανώς η συγκεκριμένη παραφιλολογία δεν είναι τίποτα άλλο από την προσπάθεια κάποιων «κύκλων» να σπείρουν ζιζάνια στο εσωτερικό της κυβέρνηση και μάλιστα πως θα μπορούσε να το κάνει αυτό ένας μέλος της κυβέρνησης υποκινούμενο από συναισθηματικά κίνητρα όταν οι περισσότεροι τίτλοι του τύπου και των site ήταν, ««Χαστούκι» της UNESCO στην Τουρκία για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί»; Μια απλή αναζήτηση στο google είναι αρκετή.

ΝιΠαν

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr