ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Το κράτος τιμωρεί ανθρώπους για κάτι που δεν ευθύνονται

Δημοσίευση 1 Ιουλίου 2017, 14:11 / Ανανεώθηκε 1 Ιουλίου 2017, 14:34
Κυρ. Μητσοτάκης: Το κράτος τιμωρεί ανθρώπους για κάτι που δεν ευθύνονται
Facebook Twitter Whatsapp

Στη συνάντηση που είχε με τον Κ. Γεωργουσόπουλου και τον Στ. Φασουλή αναφέρθηκε με ανάρτηση του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη συνάντηση που είχε με τον Κ. Γεωργουσόπουλου και τον Στ. Φασουλή αναφέρθηκε με ανάρτηση του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει: «Συναντήθηκα χθες με τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, πρόεδρο του Θεατρικού Μουσείου και το Σταμάτη Φασουλή μέλος του ΔΣ. Οι δύο σπουδαίοι αυτοί άνθρωποι των τεχνών, έχουν τιμηθεί με τις ύψιστες διακρίσεις του τόπου μας εργάζονται χωρίς μισθό σήμερα για το Μουσείο. Ο πρόεδρος και άλλα μέλη του ΔΣ βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με δέσμευση της προσωπικής τους περιουσίας και 20 μήνες φυλάκιση ο καθένας για τα χρέη του Μουσείου ελλείψει χρηματοδότησης».

«Με άλλα λόγια, προσωπικότητες που προσφέρουν εθελοντικά σε ένα Μουσείο που φημίζεται για την πλούσια αρχειακή κληρονομιά και το ερευνητικό του έργο για το θέατρο και τον πολιτισμό, τιμωρούνται από το κράτος για κάτι που δεν ευθύνονται», συνεχίζει ο πρόεδρος της ΝΔ και καταλήγει: «Ο παραλογισμός σε αυτή τη χώρα δεν περιορίζεται σε αυτό το παράδειγμα, το παραδέχεται άλλωστε δημόσια και το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού. Αντί να επιβραβεύουμε προσωπικές και ανιδιοτελείς πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτισμού τις τιμωρούμε. Το κράτος δημιουργεί όσα αντικίνητρα χρειάζονται για ανθρώπους με πολύτιμη εμπειρία ετών να απέχουν από τη προσφορά στη κοινωνία.
Ο πολιτισμός της Ελλάδας έχει ανάγκη ανθρώπους που να εκτιμούν την αξία του».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr