ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Τα μαζεύει» για Μαρέβα ο Φουρθιώτης: «Ο δαίμων του τυπογραφείου...» - Τι συνέβη με τη συνέντευξη

Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου 2021, 14:00 / Ανανεώθηκε 24 Νοεμβρίου 2021, 15:18
«Τα μαζεύει» για Μαρέβα ο Φουρθιώτης: «Ο δαίμων του τυπογραφείου...» - Τι συνέβη με τη συνέντευξη
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με τον Μ. Φουρθιώτη, «Ουδέποτε η Εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» υποστήριξε ότι πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη».

Τον «δαίμονα του τυπογραφείου» επικαλείται ο εκδότης της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», Μένιος Φουρθιώτης, επιβεβαιώνοντας με ανάρτησή του στο Instagram τον ισχυρισμό της Μαρέβας Γκραμπόφσκι ότι ουδέποτε του παραχώρησε συνέντευξη.      

Σύμφωνα με τον Μ. Φουρθιώτη, «Ουδέποτε η Εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» υποστήριξε ότι πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη». Μάλιστα, τονίζει ότι η συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της οποίας ηγείται είχε παραχωρηθεί από τη σύζυγο του πρωθυπουργού στους Financial Times, ωστόσο «ο δαίμων του Τυπογραφείου χτύπησε και δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνεντευξη η κυρία Μαρεβα Μητσοτάκη».

Το επίμαχο δημοσίευμα:

«Ένα από τα γνήσια παράδοξα της Ελληνικής κατάστασης είναι η ανθρωποφαγία Μπορεί να είναι εύκολο να παραπλανηθούν κάποιοι σχετικά με συγκεκριμένες πολιτικές, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να πεισθεί η πλειοψηφία όταν γνωρίζει πως συνήθως η αναξιοπιστία του κάθε κακεντρεχή μπορεί να είναι ίδιο του χαρακτήρα τους.
Έτσι,προς κάθε κακοπροαίρετο και με αίσθημα «ανθρωποφαγίας» ρίχνει λάσπη για να τραβήξει ξανά τα βλέμματα επάνω του. Ουδέποτε η Εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» υποστήριξε ότι πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που στέκεται με διακριτικό και ταπεινό ύφος δίπλα στον Πρωθυπουργό και σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που τιμά τη χώρα της με ό,τι μέσο μπορεί. Και αυτό το κάνει μέσα από τη δουλειά της ως επιχειρηματίας αλλά και από το κοινωνικό της γίγνεσθαι. Τιμά τη χώρα της και αυτό φάνηκε από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και μας μίλησε μέσω των Financial Times. Επειδή κι εμείς ως εφημερίδα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ξανά στο αναγνωστικό κοινό, την αγάπη της πρώτης κυρίας της χώρας για κάθε τι ελληνικό φέραμε στο προσκήνιο αποσπάσματα εκείνης της συνέντευξης. Όμως, ο δαίμων του Τυπογραφείου χτύπησε και δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνεντευξη η κυρία Μαρεβα Μητσοτάκη», έγραψε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr