ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη ΔΗΣΥ - Η ώρα των υποψηφίων

Δημοσίευση 19 Αυγούστου 2017, 12:44 / Ανανεώθηκε 19 Αυγούστου 2017, 12:44
Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη ΔΗΣΥ - Η ώρα των υποψηφίων
Facebook Twitter Whatsapp

Ιδιαίτερα κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιδιαίτερα κρίσιμη για την οριστικοποίηση των αποφάσεων των δυνητικά υποψηφίων για τη διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας της ΔΗΣΥ θεωρείται η προσεχής εβδομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής» οι κ. Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Καμίνης αναμένεται να ανακοινώσουν και επισήμως την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι, παρουσιάζοντας, παράλληλα, το πλαίσιο με το οποίο περιβάλλουν την υποψηφιότητά τους και διεκδικούν τις ψήφους των πολιτών.

Αυτό από μόνο του θα πυροδοτήσει εξελίξεις καθώς θα πρέπει και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Οι εν δυνάμει υποψήφιοι είναι αρκετοί, ωστόσο οι έχοντες γνώση της ανθρωπογεωγραφίας και των συσχετισμών στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο θεωρούν ότι ο τελικός αριθμός υποψηφιοτήτων δεν θα είναι πολύ μεγάλος.

Πληροφορίες της εφημερίδας κάνουν λόγο  για πρόθεση του Γιάννη Μανιάτη να ανακοινώσει και αυτός εντός των επόμενων ημερών την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία της ΔΗΣΥ. 

Στις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα ένα ερώτημα είναι αν, τελικά, αποφασίσει το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου να κατεβάσει δικό του υποψήφιο. Στις τάξεις του κινήματος υπάρχουν υπέρμαχοι αυτής της άποψης αλλά το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr