current views are: 14

9 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση08:41

«Όργωσε» τη ΔΕΘ ο Αλ. Τσίπρας: Το δώρο που του έκαναν και οι… καυτές ατάκες του

Ξεκίνησε η ξενάγηση του πρωθυπουργού στα περίπτερα της ΔΕΘ

Δημοσίευση 08:41’

Ξεκίνησε η ξενάγηση του πρωθυπουργού στα περίπτερα της ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για την 82η ΔΕΘ, μια επίσκεψη που αποκτά νέα δυναμική μετά την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. 

Ο κ. Τσίπρας δεν έχασε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης συνοδεία κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης. 

Ο πρωθυπουργός στο περίπτερο του ΟΑΣΘ συνοδευόταν από τον Στέλιο Παππά και δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα. 

«Το δικό μας στοίχημα δεν είναι απλά η εκκαθάριση του ΟΑΣΘ αλλά η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών για τον πολίτη με τον πήχη πολύ ψηλά όχι σε σχέση με την προηγούμενη διοίκηση που δεν μπορούσε να είναι χειρότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στο περίπτερο του Μέτρο ειπε πως «το Μέτρο δεν είναι πια ανέκδοτο» ενώ πέρασε και από το περίπτερο για του «σάιτ Φλαμπουράρη» που αφορά στην καθημερινότητα των πολιτών.

Στον περίπτερο του υπουργείου Οικονομίας τον συνόδευε ο κ. Παπαδημητρίου, στο Αγροτικής Ανάπτυξης ο αρμόδιος υπουργός κ. Απόστολου και στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παππάς. 

Παράλληλα, επισκέφτηκε ένα περίπτερο με βιβλία και του έδωσαν δώρο ένα βιβλίο με τίτλο «Ο ρόλος του πατέρα» με τον πρωθυπουργό να λέει πως «αυτόν τον ρόλο τον ξερω και απο την καλη και απο την ανάποδη». 

Τέλος, ο πρωθυπουργός ήρθε αντιμέτωπος με το… μέλλον, ένα μικρό ρομπότ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός κατά την άφιξη του είχε πει πως «Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν στο δεύτερο σπίτι μου».


σχετικα αρθρα