
Ο πρώην υπουργός Υγείας περιέγραψε με ανάρτησή του στο Facebook πώς κατάλαβε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, ενώ σημείωσε ότι αμέσως απευθύνθηκε στο ΕΣΥ.
Δύο στεντ τοποθετήθηκαν στον Νικήτα Κακλαμάνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. O πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Υγείας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στην επέμβαση.
Ο πρώην υπουργός Υγείας περιέγραψε με ανάρτησή του στο Facebook πώς κατάλαβε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, ενώ σημείωσε ότι αμέσως απευθύνθηκε στο ΕΣΥ.
Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Κακλαμάνης γράφει:
«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Σήμερα το πρωί, λοιπόν, έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογραφία), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα.
Στη συνέχεια υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ, με απόλυτη επιτυχία.
Για προληπτικούς λόγους θα μείνω 1-2 ημέρες στο νοσοκομείο και από Δευτέρα θα επιστρέψω κανονικά στα καθήκοντά μου!
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Περιστέρι: Μητέρα 17χρονης «Θέλω να πληρώσει γι αυτό που έκανε στο παιδί μου»
- Αμπντούλ Χαμίντ Χαν: O Κυπριακός τύπος θεωρεί οτι το επόμενο βήμα του γεωτρύπανου, θα είναι η εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ
- Εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών: Παρακολουθήθηκαν και άλλοι πολιτικοί;
- Οι κοριοί μπορούν να… ροκανίσουν τον Μητσοτάκη;
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr