current views are: 9

28 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση06:18

Το sms της παραίτησης Παπαδημητρίου – Τσίπρας: «Λυπάμαι πολύ…»

“Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να υπηρετήσω τη χώρα”.

Δημοσίευση 06:18’

“Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να υπηρετήσω τη χώρα”.

“Με μήνυμα από κινητό τηλέφωνο υπέβαλε την παραίτησή του ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου μαζί με τη σύζυγό του, μέχρι πρότινος υφυπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το “Εθνος” του έστειλε ένα SMS 31 λέξεων με το οποίο δήλωνε την παραίτησή του αντιλαμβανόμενος την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Το μήνυμα που έλαβε στο κινητό του ο Αλέξης Τσίπρας έγραφε: “Καλησπέρα Αλέξη. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις πως είναι δύσκολη η παραμονή μου στην κυβέρνηση. Γι’ αυτό σου δίνω την παραίτησή μου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να υπηρετήσω τη χώρα”.

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα ήρθε αμέσως:
“Λυπάμαι πολύ. Ορισμένες φορές η ζωή φέρνει τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό,τι τα σχεδιάζουμε. Καταλαβαίνω τη δυσκολία σου και τη σέβομαι. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω για όσα έκανες”.

Λίγες ώρες αργότερα το Μαξίμου ανακοίνωνε ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Παπαδημητρίου, κάτι που επίσπευσε τον ανασχηματισμό, ο οποίος αναμένεται εντός των προσεχών ωρών. 


σχετικα αρθρα