ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Viral άρθρο του Αντώνη Σαμαρά για τα Σκόπια από το 2008

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2018, 11:06 / Ανανεώθηκε 7 Ιουνίου 2018, 11:06
Viral άρθρο του Αντώνη Σαμαρά για τα Σκόπια από το 2008
Facebook Twitter Whatsapp

Το άρθρο που είχε γράψει για την "Καθημερινή" ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί την επικαιρότητά του, δεδομένου ότι στο εσωτερικό της ΝΔ είναι πολλοί όσοι συμμερίζονται τις θέσεις του.

Viral τείνει να γίνει, τις τελευταίες ώρες, ένα άρθρο του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το Σκοπιανό, όπου επισημαίνει πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της Ελλάδας και, σε κάθε περίπτωση, εις βάρος των Σκοπίων αφού αναδεικνύει τις εσωτερικές τους εντάσεις και καταρρίπτει το ιδεολόγημα του «Μακεδονισμού».

Το ενδιαφέρον στοιχείο, ωστόσο, είναι ότι αυτό το άρθρο χρονολογείται από το 2008, δηλαδή 10 χρόνια πίσω καθώς γράφηκε, για την «Καθημερινή», την περίοδο που η κυβέρνηση Καραμανλή είχε να διαχειριστεί την πίεση των ΗΠΑ για είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. 

Ο κ. Σαμαράς, βεβαίως, δεν έχει μεταβάλλει την άποψή του, μέχρι και σήμερα ενώ έδωσε και το παρών στο, προ μηνών, συλλαλητήριο της Αθήνας. Υπό αυτή την έννοια το άρθρο διατηρεί την επικαιρότητά του, δεδομένου ότι στο εσωτερικό της ΝΔ είναι πολλοί όσοι συμμερίζονται τις θέσεις του πρώην Πρωθυπουργού. 

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο που δημοσιεύτηκε το Μάρτιο του 2008 με τίτλο «Τότε και έκτοτε»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr