25 Ιανουαρίου 2021
Δημοσίευση14:53

Με το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο ο πρωθυπουργός στο ΥΠΕΝ (φωτογραφίες)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας οδηγώντας το ηλεκτρικό του ΙΧ.

Δημοσίευση 14:53’
hmje2h1611581260664 scaled

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας οδηγώντας το ηλεκτρικό του ΙΧ.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισκέφτηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί για τον έλεγχο της προόδου του κυβερνητικού έργου.

Σε μια κίνηση που προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη, ο πρωθυπουργός έφτασε στο υπουργείο με το δικό του ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός το φόρτισε στο ειδικό σημείο στάθμευσης και φόρτισης που διατίθεται στην είσοδο του κτηρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε σε δηλώσεις του πως «η Ελλάδα είναι ένας ευλογημένος τόπος με ένα εξαιρετικά πλούσιο περιβάλλον σε ζητήματα βιοποικιλότητας και όλες οι δράσεις οι οποίες αναπτύσσονται και θα δρομολογηθούν από τον αρμόδιο Υφυπουργό κατατείνουν ακριβώς στην προστασία αυτής της βιοποικιλότητας, για λόγους όπως σας είπα όχι μόνο ηθικούς αλλά και βαθύτατα οικονομικούς. Η αναπτυξιακή διάσταση του περιβάλλοντος, η σύνδεση του περιβάλλοντος με τον βιώσιμο τουρισμό, με τη βιώσιμη αγροτική παραγωγή, με τον πολιτισμό, βρίσκονται στον πυλώνα του αναπτυξιακού σχεδίου που έχουμε για την Ελλάδα του μέλλοντος».

tw89zn1611581260663


σχετικα αρθρα