4 Οκτωβρίου 2022
Δημοσίευση06:14

Νέο «άδειασμα» σε Παπαδημούλη από τον πρόεδρο της PEGA – Η οργισμένη απάντηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά, απάντησε στον κ. Γερούν Λάνερς κάτω από την επίμαχη ανάρτηση του, επιρρίπτοντας του τις ευθύνες και κατηγορώντας τον για «συγκάλυψη».

Δημοσίευση 06:14’
fsicfl1664864707732

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά, απάντησε στον κ. Γερούν Λάνερς κάτω από την επίμαχη ανάρτηση του, επιρρίπτοντας του τις ευθύνες και κατηγορώντας τον για «συγκάλυψη».

Μετά την οργισμένη απάντηση του προέδρου της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου στον Δημήτρη Παπαδημούλη, με αφορμή την δημοσίευση του προγράμματος της αποστολής της PEGA στην Αθήνα στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Γερούν Λάνερς σε νέα του ανάρτηση «αδειάζει» και πάλι τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος  της PEGA στην ανάρτησή του επανέρχεται στο ζήτημα της παρουσίασης σχεδίου προγράμματος ως απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων από τον Δημήτρη Παπαδημούλη ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA, εγκαλώντας μάλιστα εκ νέου τον ευρωβουλευτή για την πράξη του, καθώς εκείνος επανήλθε, εμμένοντας στους ισχυρισμούς του.

«Εμπρός, κ. Παπαδημούλη. Ελέγξτε με το συντονιστή της πολιτικής σας ομάδας εάν ποτέ το πρόγραμμα αυτό προετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της PEGA. Εάν είστε αφοσιωμένος στην αλήθεια και το φως, δεν έχω αμφιβολία πως θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Jeroen Lenaers.

Οργισμένη απάντηση Παπαδημούλη

Αμέσως μετά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε στον κ. Γερούν Λάνερς κάτω από την επίμαχη ανάρτηση του, επιρρίπτοντας του τις ευθύνες και κατηγορώντας τον για «συγκάλυψη».

«Ντροπή κ. Γερούν Λάνερς είναι τα ψέμματα και η συγκάλυψη. Όχι η αλήθεια! Το πρόγραμμα της επίσκεψης της @EP_PegaInquiry στην Αθήνα για τις #υποκλοπες το ετοιμάσατε εσείς με τους συντονιστές της PEGA! Εσείς το στείλατε στο Προεδρείο του ΕΚ για έγκριση της αποστολής. Όλα στο φως!»

Νέο tweet Παπαδημούλη

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε νέο tweet, στο οποίο επιμένει πως έχει δίκιο, κάνοντας retweet παλιότερη ανάρτηση της PEGA.


σχετικα αρθρα