ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tην Τρίτη το όνομα του βουλευτή με το ένα εκατ. ευρώ

Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου 2012, 12:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Tην Τρίτη το όνομα του βουλευτή με το ένα εκατ. ευρώ
Facebook Twitter Whatsapp
Για πρόωρη, και χωρίς επαρκή έλεγχο, δημοσιοποίηση της υπόθεσης του μέλους του Κοινοβουλίου που φέρεται να μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό 1 εκατομμύριο ευρώ στις 4 Μαρτίου 2011 έκανε λόγο το Σάββατο στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Ψάλτη ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες Βαγγέλης Αργύρης.  
Για πρόωρη, και χωρίς επαρκή έλεγχο, δημοσιοποίηση της υπόθεσης του μέλους του Κοινοβουλίου που φέρεται να μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό 1 εκατομμύριο ευρώ στις 4 Μαρτίου 2011 έκανε λόγο το Σάββατο στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Ψάλτη ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες Βαγγέλης Αργύρης.   «Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης έγινε πρόωρα πριν ελεγχθεί ενδελεχώς» αναγνώρισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Επιτροπής.  

Όπως ανέφερε,
την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να γίνει γνωστό στην επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής το όνομα βουλευτή που φέρεται να μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό 1 εκατομμύριο ευρώ στις 4 Μαρτίου 2011.  

Αναφερόμενος εξάλλου στον έλεγχο πόθεν εσχες των βουλευτών για τα εισοδήματα του 2010, ο κ. Αργυρής επισήμανε ότι δυο από τους ελεγχθέντες θα κληθούν να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις.