ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eπιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας

Δημοσίευση 7 Απριλίου 2012, 20:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Eπιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας
Facebook Twitter Whatsapp
Ένας ακόμη από τους εκλεγέντες με το ΠΑΣΟΚ βουλευτές, ο Χρήστος Κατσούρας από τη Θεσπρωτία, ανακοίνωσε πως «ανταποκρίνεται στο κάλεσμα» του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου, επανεντασσόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Ένας ακόμη από τους εκλεγέντες με το ΠΑΣΟΚ βουλευτές, ο Χρήστος Κατσούρας από τη Θεσπρωτία, ανακοίνωσε πως «ανταποκρίνεται στο κάλεσμα» του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου, επανεντασσόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. «Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου για συστράτευση και επανένταξη στην κοινοβουλευτική ομάδα είναι, στη σημερινή συγκυρία, πολιτικό μας καθήκον», επεσήμανε με δήλωσή του ο κ. Κατσούρας, ο οποίος είχε καταψηφίσει στη Βουλή τόσο την κυβέρνηση Παπαδήμου όσο και το δεύτερο μνημόνιο, οπότε και τέθηκε εκτός της ΚΟ, ενώ είχε ψηφίσει θετικά στη δανειακή σύμβαση. 

 «Η αποδοχή της πρόσκλησης σημαίνει την ανάληψη της αναλογούσας ευθύνης μας για την κοινοβουλευτική περίοδο που τελειώνει, την αναγνώριση του δικαιώματος του νέου προέδρου για ένα καινούργιο ξεκίνημα με το πολιτικό πλαίσιο που έθεσε και της υποχρέωσής μας να συμμετέχουμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη εθνική προσπάθεια για μια αυτοδύναμη Ελλάδα», δήλωσε τέλος ο βουλευτής Θεσπρωτίας.