ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βαγγέλης Αργύρης με τις επιλογές του «παίρνει στον λαιμό» του τον Βενιζέλο!

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2012, 11:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Βαγγέλης Αργύρης με τις επιλογές του «παίρνει στον λαιμό» του τον Βενιζέλο!
Facebook Twitter Whatsapp
Τελικά κάθε πολιτικός αρχηγός κουβαλάει πάντα και την… φύρα! Στην περίπτωση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου έχουμε την περίπτωση του κ. Βαγγέλη Αργύρη. Γιατί είναι αυτός που με τις επιλογές του εκθέτει ανεπανόρθωτα τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Τελικά κάθε πολιτικός αρχηγός κουβαλάει πάντα και την… φύρα! Στην περίπτωση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου έχουμε την περίπτωση του κ. Βαγγέλη Αργύρη. Γιατί είναι αυτός που με τις επιλογές του εκθέτει ανεπανόρθωτα τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Μιλάμε για την περίπτωση του Μιχάλη Κασσή υποψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα. Όπως αποκαλύψαμε χθες ο εν λόγω κύριος έχει πολλαπλά ραντεβού με τη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ, ο εφέτης ειδικός Ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση με τα στημένα ματς της football league,Γιώργος Καλόφωνος, πρόκειται να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις για τα laptop στις εξέδρες που πήραν «φωτιά».   

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Δόξας Κρανούλας, φέρεται να έχει πιαστεί από τον κοριό της ΕΥΠ στις συνολικά 39.000 συνομιλίες που έχουν καταγραφεί και που είναι στα χέρια του Ανακριτή. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο μεγαλοπαράγοντας της Ηλιούπολης Γ. Τσακογιάννης, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, με την κατηγορία ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα των στημένων παιχνιδιών με τα παράνομα στοιχήματα.   

Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ προβληματίσθηκαν σφόδρα χθες με το ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε αλλά φαίνεται ότι το αυτί του κ. Αργύρη δεν ιδρώνει. Το ζήτημα είναι εάν ενημερώθηκε ο κ. Βενιζέλος και εάν ναι γιατί δεν πήρε πρωτοβουλία. Φυσικά έχει χρόνο μέχρι την Παρασκευή!


Σχετικά Θέματα:

Ένα αστέρι γεννιέται στο ΠΑΣΟΚ!