ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα προκλητική εμφάνιση του Κασιδιάρη στα εγκαίνια περιπτέρου της Χρυσής Αυγής

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2012, 12:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέα προκλητική εμφάνιση του Κασιδιάρη στα εγκαίνια περιπτέρου της Χρυσής Αυγής
Facebook Twitter Whatsapp
Σήμερα και ενώ τόσες μέρες παρέμενε άφαντος, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επανεμφανίσθη και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει πως «ήταν όλα σκηνοθετημένα» σχετικά με το βίαιο επεισόδιο μεταξύ εκείνου και της Λιάνας Κανέλλη και γνωστοποιεί ότι θα καταθέσει μηνύσεις.
Σήμερα και ενώ τόσες μέρες παρέμενε άφαντος, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επανεμφανίσθη και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει πως «ήταν όλα σκηνοθετημένα» σχετικά με το βίαιο επεισόδιο μεταξύ εκείνου και της Λιάνας Κανέλλη και γνωστοποιεί ότι θα καταθέσει μηνύσεις. Πριν λίγη ώρα ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση μετά το επεισόδιο βίας που εκτυλίχθη στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1». Αγνοώντας επιδεικτικά την αστυνομική παρουσία, έκανε αισθητή την παρουσία του στα εγκαίνια περιπτέρου της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Σε ό, τι αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο το μεσημέρι σχετικά με την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου, ο ίδιος αναφέρει:

«Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.  

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.  

Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.  

Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής».