ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βαθαίνει» η αμυντική συνεργασία Ισραήλ - Ελλάδας

Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου 2012, 21:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Βαθαίνει» η αμυντική συνεργασία Ισραήλ - Ελλάδας
Facebook Twitter Whatsapp
Ζητήματα αμυντικής συνεργασίας, καθώς και το θέμα των υδρογονανθράκων τέθηκαν στο τραπεζικό τραπέζι της συνάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.
Ζητήματα αμυντικής συνεργασίας, καθώς και το θέμα των υδρογονανθράκων τέθηκαν στο τραπεζικό τραπέζι της συνάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ. Όπως σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, με το πέρας της «εποικοδομητικής», όπως τη χαρακτήρισε, συνάντησης, «για να μπορέσει να αποδώσει η μεγάλη εθνική προσπάθεια που καταβάλει αυτή την πολλή δύσκολη περίοδο ο ελληνικός λαός, πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει ένα μόνιμο και σταθερό περιβάλλον ασφάλειας, καλής γειτονίας, και ειρηνικής συνύπαρξης».

Ακόμη τονίστηκε ότι το υπουργείο είναι έτοιμο να προχωρήσει ακόμη περισσότερο τις καλές σχέσεις αμυντικής συνεργασίας, ανάμεσα σε άλλα, και στον τομέα της παραγωγής εξοπλιστικού υλικού, σε κοινά στρατιωτικά προγράμματα, σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις κ.ά.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr