ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: Δεν περιοριζόμαστε με απαγορεύσεις

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2013, 11:07 / Ανανεώθηκε 24 Ιουλίου 2013, 12:29
Χρυσή Αυγή: Δεν περιοριζόμαστε με απαγορεύσεις
Facebook Twitter Whatsapp

Πιθανότατα σε άλλο σημείο θα μοιράσει τρόφιμα η Χρυσή Αυγή μετά την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αττικής, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί εκδήλωση του κόμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκληρή ανακοίνωσε εξέδωσε η Χρυσή Αυγή μετά την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αττικής, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί εκδήλωση του κόμματος.

«Ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται ούτε με απαγορεύσεις, ούτε με οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή. 

Το κόμμα χαρακτηρίζει «γελοίους» τους λόγους της απαγόρευσης σημειώνοντας: «Οι άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι συμπατριώτες μας θα έρχονταν στην Πλατεία Αττικής για να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα και όχι για να απειλήσουν την Δημόσια Ασφάλεια. 

«Πραγματικά γελάει ο κόσμος με τις τακτικές που σκαρφίζονται για να περιορίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα», υπογραμμίζει το κόμμα και προαναγγέλλει ότι η διανομή τροφίμων θα γίνει από άλλο σημείο, το οποίο θα ανακοινώσει αργότερα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr