current views are: 1

30 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση08:44

Πάνος Καμμένος: Το φθινόπωρο έρχεται κούρεμα καταθέσεων χωρίς όριο

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην εκπομπή «Kontra στο Μνημόνιο» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιάννη Μούτσο την τηλεόραση του Kontra.

Δημοσίευση 08:44’
αρθρο-newpost

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην εκπομπή «Kontra στο Μνημόνιο» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιάννη Μούτσο την τηλεόραση του Kontra.

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην εκπομπή «Kontra στο Μνημόνιο» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιάννη Μούτσο την τηλεόραση του Kontra.

O κ. Καμμένος εμφανίστηκε λάβρος κατά της κυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής που ακολουθείται, για τις εκλογές, το ενδεχόμενο συνεργασιών αλλά και το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. 

Όπως είπε ο ίδιος ήταν αποκλεισμένο από τα μέσα ενημέρωσης εδώ και δύο μήνες καθώς τα «μέσα κάνουν προπαγάνδα στον ελληνικό λαό μέσα στο δόγμα του σοκ, για να περνάνε συγκεκριμένες ειδήσεις και να δείχνουν πως το μνημόνιο είναι μονόδρομος». 

Οι εκτιμήσεις του κ. Καμμένου για το φθινόπωρο ήταν ιδιαίτερα δυσοίωνες καθώς είπε πως πέρα από τα μέτρα που θα επιβληθούν όπως φάνηκε και από την έκθεση της Κομισιόν θα υπάρξει και κούρεμα καταθέσεων στο μοντέλο της Κύπρου χωρίς όμως το όριο των 100.000 ευρώ καθώς το χρηματοδοτικό κενό είναι τεράστιο.

Επιπλέον τόνισε πως το χαράτσι στα ακίνητα θα παραταθεί έως το 2016, από τον Ιανουάριο θα γίνει άρση των πλειστηριασμών και για την πρώτη κατοικία ενώ η είσπραξη των φόρων θα ανατεθεί σε ιδιωτικές εταιρίες. 

Ο κ. Καμμένος μίλησε για το σχέδιο που θέλει «τους Έλληνες να μην έχουν ιδιοκτησία, να είναι ενοικιαστές στα ίδια τους τα σπίτια, με μισθούς 300 ευρώ και συντάξεις 250 ευρώ». «Τα χαράτσια είναι για να μας πάρουν τα σπίτια» είπε. 

Για το θέμα των συνεργασιών είπε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλους τους τομείς ενώ κάλεσε για ένα ευρύ αντιμνημονιακό μέτωπο που θα καταγγείλει το μνημόνιο και θα προχωρήσει σε μονομερή διαγραφή του χρέους. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά έλεγε ό,τι και εμείς μετά τις εκλογές έχει αλλάξει 2-3 φορές στάση», είπε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε όμως πως έχουν γίνει βήματα στα εθνικά θέματα που αποτελούν και τις κόκκινες γραμμές ανάμεσα στα δύο κόμματα. 

Για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως είναι ένα «νεοναζιστικό κόμμα, επικίνδυνο για τον τόπο, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την τρόικα και ενισχύθηκε από το σύστημα», ενώ αναρωτήθηκε πού βρίσκει η Χρυσή Αυγή τα χρήματα. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «όταν στο Mega παίζουν 11 λεπτά θέμα για την Χρυσή Αυγή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που είναι το τέταρτο κόμμα, παίζουν με μια κουτσουρεμένη δήλωση των 11 δευτερολέπτων, αντιλαμβάνεστε ότι το σύστημα ενισχύει την Χρυσή Αυγή». 

Ο κ. Καμμένος προχώρησε ακόμα παρακάτω κατηγορώντας τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Παπανδρέου πως έκαναν την Χρυσή Αυγή κυρίαρχο κόμμα νομιμοποιώντας τους καθοδηγητές της όπως «ο κ. Βορίδης που ήταν αρχηγός της ΕΠΕΝ και ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος υπερασπίστηκε τον κ. Πλεύρη στο δικαστήριο, ο οποίος έχει πει να βράζουμε τους Εβραίους στα καζάνια». 

«Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ απενοχοποίησαν το ναζισμό», κατέληξε ο κ. Καμμένος. 

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο θέμα των δημοσκοπήσεων λέγοντας πως «οι δημοσκοπήσεις βγάζουν αυτό που θέλει αυτός που τους πληρώνει». 

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε πως πλέον η Βουλή που είναι ο Ναός της Δημοκρατίας έχει καταργηθεί με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που φέρνει η κυβέρνηση ενώ τόνισε πως «δεν υπάρχει Δημοκρατία στη χώρα μας». 

Στο θέμα των απολύσεων ο κ. Καμμένος είπε πως οδηγούν σε ύφεση και ανεργία ενώ επεσήμανε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επαναφέρουν τους μισθούς και τις συντάξεις στα επίπεδα του 2009. 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη
 


σχετικα αρθρα