current views are: 1

15 Απριλίου 2014
Δημοσίευση14:47

«Πειραιάς νικητής» με τον Γιάννη Μώραλη (φωτό)

Τον συνδυασμό του για τον δήμο Πειραιά παρουσίασε ο Γιάννης Μώραλης.

Δημοσίευση 14:47’
αρθρο-newpost

Τον συνδυασμό του για τον δήμο Πειραιά παρουσίασε ο Γιάννης Μώραλης.

Τον συνδυασμό του για τον δήμο Πειραιά παρουσίασε ο Γιάννης Μώραλης, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου.

Στην παρουσίαση έδωσαν το «παρών» οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Σωκράτης και Πέτρος Κόκκαλης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ τα ονόματα που ξεχωρίζουν στο ψηφοδέλτιο είναι του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του Π. Κόκκαλη αλλά και του πρώην αντιδήμαρχου του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Κυριάκου Σιγαλάκου.

«Θέλουμε έναν Πειραιά εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία, με κύρος και με αυτοπεποίθηση και όχι έναν Πειραιά που θα πανηγυρίζει για αυτονόητες παρεμβάσεις», είπε και πρόσθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης: «Αυτή είναι μια από τις βασικές μας διαφορές με τον κ. Μιχαλολιάκο. Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου. Να γιατί μιλάμε για την ανάγκη ο Πειραιάς να κοιτάξει στην θάλασσα. Να γιατί στρατεύονται μαζί μας ηγετικές προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Να γιατί στρατεύεται μαζί μας ο Πέτρος Κόκκαλης. Να γιατί ζητάμε την στράτευση και πολλών άλλων άξιων συμπολιτών μας. Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές».

Ο κ. Μώραλης έφερε ως παράδειγμα της δύναμης που μπορεί να αποκτήσει η πόλη τις μελέτες της Boston Consulting Group οι οποίες επισημαίνουν ότι η δυνητική συνεισφορά της ναυτιλίας στην επιπλέον προστιθέμενη αξία της χώρας μπορεί να είναι 12,7 δισεκατομμύρια ευρώ κατά έτος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: «Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές».

Μέσω ανακοίνωσης ο κ. Σιγαλάκος τόνισε: «Η πετυχημένη πορεία του υποψήφιου δημάρχου, αλλά και η παρουσία στο σχήμα του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει αποδείξει εμπράκτως το πάθος του για την πόλη, συνιστούν εγγυήσεις για την ένταξη του Πειραιά σε αναπτυξιακή τροχιά, με δημιουργία θέσεων εργασίας για τα παιδιά μας».


σχετικα αρθρα