ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης και Ρήγας κατέθεσαν τροπολογίες για την ενίσχυση των ΕΑΣ

Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου 2014, 16:10 / Ανανεώθηκε 5 Σεπτεμβρίου 2014, 16:10
Μιχελάκης και Ρήγας κατέθεσαν τροπολογίες για την ενίσχυση των ΕΑΣ
Facebook Twitter Whatsapp

Δύο τροπολογίες που ενισχύουν την εθνική μας αμυντική βιομηχανία «ΕΑΣ» (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα), κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή ο Γιάννης Μιχελάκης και ο Παναγιώτης Ρήγας.

Δύο τροπολογίες που ενισχύουν την εθνική μας αμυντική βιομηχανία «ΕΑΣ» (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα), κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή ο Βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.

Η πρώτη τροπολογία αναφέρεται στην επέκταση της χρονικής ισχύος και του αντικειμένου των συμβάσεων μεταξύ της ΕΑΣ και του Ελληνικού Δημοσίου για την καταστροφή πυρομαχικών και η δεύτερη στην ενεργοποίηση συμβάσεων της ΕΑΣ για τον εφοδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, εφόσον το αρμόδιο Γενικό Επιτελείο βεβαιώνει τη σχετική επιχειρησιακή αναγκαιότητα.

Οι δύο τροπολογίες στοχεύουν στη στήριξη της μεγαλύτερης αμυντικής μας βιομηχανίας, καθώς αυτή αποτελεί μία εταιρεία μείζονος στρατηγικής σημασίας για τη χώρα μας και η εύρυθμη λειτουργία της συνδέεται άρρηκτα με την εθνική μας ασφάλεια.

Η ψήφιση των παραπάνω τροπολογιών θα προσφέρει βαθιά οικονομική ανάσα στην «ΕΑΣ», διασφαλίζοντας τόσο τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων όσο και τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου.