current views are: 3

7 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση09:33

Τριαντάφυλλος: Ο Παπανδρέου έχει θέση στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Συναίνεση ζήτησε ο από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη διαπραγμάτευση για το χρέος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος.

Δημοσίευση 09:33’
αρθρο-newpost

Συναίνεση ζήτησε ο από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη διαπραγμάτευση για το χρέος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος.

Συναίνεση ζήτησε ο από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη διαπραγμάτευση για το χρέος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος. Τόνισε ταυτόχρονα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει θέση στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «ο κ. Τσιπράς θα έπρεπε να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες του ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο κ. Τριαντάφυλλος είπε ακόμη ότι χρειάζεται η μεγαλύτερη πολιτική συναίνεση για το χρέος, η λογική «ψίχουλα, ανέξοδες εξαγγελίες κλπ.» (σ.σ ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης) δεν συνάδει με την κρισιμότητα της στιγμής».

«Η μείωση του χρέους αφορά και τις επόμενες γενιές, είναι ιστορική διαπραγμάτευση» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δήλωσε ότι «για πρώτη φορά από την έναρξη του προγράμματος απόφαση για μείωση της φορολογίας χωρίς περικοπές στους μισθούς και συνταξεις πρόκειται για μια σημαντική στροφή».

Σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο βουλευτής σημείωσε ότι «είναι προφανές ότι τα λάθη έπρεπε να είχαν προβλεφθεί, όταν λαμβάνει κάποιος εξωφρενικό εκκαθαριστικό και θα δώσουν λόγο οι υπεύθυνοι όπως είπε ο κ. Σαμαράς… Δημιουργήθηκε χάος στα ακίνητα, ιδιαίτερα αυτά εκτός αντικειμενικού συστήματος άξιων. Είναι βαρύς φόρος».

Ταυτόχρονα επεσήμανε πως πρέπει να προσέχουν όσοι κάνουν διαρροές για το τι προτίθεται να κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχετικά με τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Τέτοιες διαρροές δεν πρέπει να γίνονται, ο κ. Παπανδρέου έχει χώρο στα ψηφοδέλτια» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ


σχετικα αρθρα