current views are: 1

3 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση09:33

Δεν μπορεί να βλέπει τους «παπανδρεϊκούς» και τους το δείχνει

Οι διαδικασίες για τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης κύλησαν υποτονικά. Το ενδιαφέρον δεν ήταν το αναμενόμενο και οι πρώην δεν ανταποκρίθηκαν όπως περίμεναν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Δημοσίευση 09:33’
αρθρο-newpost

Οι διαδικασίες για τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης κύλησαν υποτονικά. Το ενδιαφέρον δεν ήταν το αναμενόμενο και οι πρώην δεν ανταποκρίθηκαν όπως περίμεναν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος  

Οι διαδικασίες για τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης κύλησαν υποτονικά. Το ενδιαφέρον δεν ήταν το αναμενόμενο και οι πρώην δεν ανταποκρίθηκαν όπως περίμεναν από τη Χαριλάου Τρικούπη. Για ακόμη μιλά φορά ο μηχανισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου αποφάσισε να δείξει στους «παπανδρεϊκούς» πως δεν θέλει ούτε να τους βλέπει. 

Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση για το δείπνο στο οποίο παρακάθισαν νυν και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Στην ανακοίνωση για τους πρώην βουλευτές περιλαμβάνονται 102 ονόματα όμως η σειρά, ούτε αλφαβητική είναι ούτε βγαίνει νόημα ποιος είναι ο τρόπος που επελέγη να γίνει αυτή η ανακοίνωση.

Έτσι, στις θέσεις 101 και 102 δηλαδή στις τελευταίες θέσεις φιγουράρουν «101 Καρχιμάκης Μιχάλης και 102 Όθωνας Μανώλης» στην επίσημη ανακοίνωση και οι δύο «παπανδρεϊκοί» που έχουν ασκήσει έντονη κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ ειδικά για τον Μιχάλη Καρχιμάκη στάζουν δηλητήριο στη Χαριλάου Τρικούπη έπειτα από τις 4.000 υπογραφές που συγκέντρωσε. 

Η κατάσταση ίδια και στους νυν βουλευτές όπου στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται δύο επίσης γνωστοί «παπανδρεϊκοί» βουλευτές «124.Σαχινίδης Φίλιππος 125.Μωραΐτης Θάνος». 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και ο κύριος Βενιζέλος και οι συνεργάτες του δείχνουν στους «παπανδρεϊκούς» πως δεν τους υπολογίζουν. 

Επίσης δεν είναι τυχαίο πως στις πρώτες θέσεις των δύο λιστών εμφανίζονται στελέχη που στηρίζουν ή στήριξαν στο παρελθόν τον κύριο Βενιζέλο. 

Στη λίστα των βουλευτών η κυρία Καϊλή είναι πολύ πιο πάνω από τον κύριο Σαχινίδη ή στη λίστα των πρώην η κυρία Κλαυδιανού που είχε με πάθος στηρίξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο βρίσκεται στη θέση 21 την ίδια ώρα που ο Μιχάλης Καρχιμάκης βρίσκεται στη θέση 101 λες και πρόκειται για στελέχη που έχουν προσφέρει το ίδιο στο ΠΑΣΟΚ. 

Πάντως να σημειωθεί ότι πολλά μέλη του ΠΑΣΟΚ όπως οι κ.κ. Καρχιμάκης, Μωραΐτης, Όθωνας αλλά και άλλοι που φιγούραραν στις τελευταίες θέσεις της λίστας, δεν παρέστησαν στην εκδήλωση.


σχετικα αρθρα