ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν επιβεβαιώνει η κυβέρνηση το τελεσίγραφο της τρόικας για τις 100 δόσεις

Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου 2014, 13:40 / Ανανεώθηκε 8 Νοεμβρίου 2014, 13:51
Δεν επιβεβαιώνει η κυβέρνηση το τελεσίγραφο της τρόικας για τις 100 δόσεις
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν επιβεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές τις πληροφορίες ότι η τρόικα μέσω e-mail απαιτεί από την ελληνική πλευρά να αποσύρει την ρύθμιση για τις 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γράφει ο Γιάννης Γιαννόπουλος  

Δεν επιβεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές τις πληροφορίες ότι η τρόικα μέσω e-mail απαιτεί από την ελληνική πλευρά να αποσύρει την ρύθμιση για τις 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών. 

Όπως τόνιζαν στο newpost κυβερνητικά στελέχη δεν υπάρχει τελεσίγραφο όπως εμφανίζουν τα δημοσιεύματα αλλά όπως κάθε φορά στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης  μπορεί η τρόικα να ζητήσει να επανεξεταστεί το ζήτημα όμως τα στοιχεία που έχει η ελληνική πλευρά δεν αφήνουν κανένα περιθώριο μη εφαρμογής της συγκεκριμένης ρύθμισης . 

Η ελληνική κυβέρνηση έχει υπολογίσει και το κόστος της ρύθμισης αλλά κυρίως τα έσοδα που θα εισρεύσουν στα κρατικά ταμεία και όταν αυτά παρουσιαστούν στην τρόικα θα σταματήσουν να εγείρουν τέτοιες απαιτήσεις. 

Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να εφαρμόσει τη ρύθμιση και χωρίς την έγκριση της τρόικας αφού οι δημοσιονομικοί στόχοι δεν θα επηρεαστούν.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr