current views are: 2

25 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση15:56

O Κούρκουλας στην ελληνογαλλική ημερίδα για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων

Εναρκτήριος χαιρετισμός Υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Κούρκουλα στην Ελληνογαλλική ημερίδα για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων.

Δημοσίευση 15:56’
αρθρο-newpost

Εναρκτήριος χαιρετισμός Υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Κούρκουλα στην Ελληνογαλλική ημερίδα για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων.

Εναρκτήριος χαιρετισμός Υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας στην Ελληνογαλλική ημερίδα για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας θα απευθύνει στο Γαλλικό Ινστιτούτο, τον εναρκτήριο χαιρετισμό της Ελληνογαλλικής ημερίδας για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00 έως 17.30 στο Γαλλικό Ινστιτούτο και έχει θέμα «Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και Προστασία των Θυμάτων» διοργανώνεται από το Υπουργείο Εξωτερικών και την Πρεσβεία της Γαλλίας.

Αξιωματούχοι και εμπειρογνώμονες των δύο χωρών, της Ε.Ε., του Συμβουλίου της Ευρώπης, του Ο.Η.Ε., του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης και Οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών που συνεργάζονται στην αντιμετώπιση του φαινομένου, θα ανταλλάξουν σκέψεις και καλές πρακτικές από το πεδίο της καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων.

Θα ακολουθήσει απόσπασμα από τη θεατρική παράσταση «Sex Trafficking» της Ομάδας Όνειρο. Στον εκθεσιακό χώρο του Ινστιτούτου θα εκτίθεται υλικό ευαισθητοποίησης από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) και τις Οργανώσεις PRAKSIS, ACT UP, A21, Το Χαμόγελο του Παιδιού, THE NO PROJECT, και του Δικτύου Γυναικών Ευρώπης.


σχετικα αρθρα