current views are: 1

4 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση22:39

Μπέζας: Η πολιτική αβεβαιότητα το μεγάλο πρόβλημα της χώρας

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εργασίας Αντώνης Μπέζας.

Δημοσίευση 22:39’
αρθρο-newpost

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εργασίας Αντώνης Μπέζας.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εργασίας Αντώνης Μπέζας.

Μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή τόνισε πως η «πολιτική αβεβαιότητα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα», χρεώνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ «την πλέον δημαγωγική αντιπολίτευση της μεταπολίτευσης».
 
«Η Ιστορία έχει ράμματα για τη γούνα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται να ανατρέψετε την κυβέρνηση και τη στάση σας θα τη βρείτε μπροστά σας» προειδοποίησε την αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Μπέζας.

Αναφερόμενος στο Ασφαλιστικό, ο κ. Μπέζας κατηγόρησε και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως οι βουλευτές του στις ομιλίες τους περιορίζονται να περιγράφουν το πρόβλημα, αλλά δεν το αγγίζουν γιατί δεν θέλουν να είναι δυσάρεστοι.

«Όλοι γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται για ένα φυσιολογικό ασφαλιστικό σύστημα, αλλά ένα σύστημα με τεράστιες στρεβλώσεις, που όλοι προτιμούσαν να μεταθέτουν την επίλυσή του στο μέλλον» σημείωσε. Με τη σημερινή του εικόνα, το Ασφαλιστικό επιδέχεται, κατά τον κ. Μπέζα, μονάχα τρεις επιλογές: Είτε τη μείωση της μέσης σύνταξης, είτε την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, είτε τον περιορισμό των δικαιούχων. 

«Άλλες επιλογές δεν υπάρχουν. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης, οδηγεί στην αύξηση της φορολογίας και θα επιβαρύνει και πάλι τους πολίτες» παρατήρησε ο υφυπουργός.


σχετικα αρθρα