ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ευχαριστώ» από 600 οικογένειες που δεν θα κάνουν «μαύρες» γιορτές

Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου 2014, 07:57 / Ανανεώθηκε 17 Δεκεμβρίου 2014, 07:57
«Ευχαριστώ» από 600 οικογένειες που δεν θα κάνουν «μαύρες» γιορτές
Facebook Twitter Whatsapp

Την ευγνωμοσύνη τους εκφράζουν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας προς τον πρωθυπουργό και προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας  που χάρη στην τροπολογία που κατατέθηκε από τον κ. Νίκο Δένδια, πριν από λίγες μέρες, βρήκαν ξανά τη δουλειά τους και θα περάσουν χαρούμενα Χριστούγεννα και όχι «μαύρα», όπως προ μηνύονταν. 

Την ευγνωμοσύνη τους εκφράζουν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας προς τον πρωθυπουργό και προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας που χάρη στην τροπολογία που κατατέθηκε από τον κ. Νίκο Δένδια, πριν από λίγες μέρες, βρήκαν ξανά τη δουλειά τους και θα περάσουν χαρούμενα Χριστούγεννα και όχι «μαύρα», όπως προ μηνύονταν. 

Συγκεκριμένα αναφέρουν σε επιστολή τους:

«Το Δ.Σ του Σωματείου των Εργαζομένων και οι 600 οικογένειες των Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας εκφράζουμε ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπό σας γιατί παρόλη την ολιγοήμερη παρουσία σας στο υπουργείο Άμυνας καταφέρατε με αποφασιστικότητα να επιλύσετε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί από την αποχώρηση της κατασκευάστριας εταιρίας από το πρόγραμμα των πυραυλακάτων του Πολεμικού Ναυτικού και την συνέχειά του από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας» .

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι το εν λόγω θέμα , είχε εξελιχτεί σε «Γόρδιο δεσμό» για 8 ολόκληρους μήνες με συνέπεια μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση των δύο πλοίων που δημιουργούσε πρόβλημα στην αμυντική θωράκιση της χώρας μας. 

Ο ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Ελευσίνας απαιτούσε επιπλέον χρήματα ενώ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ανακοίνωσή που εξέδωσε, επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου,  ανέφερε ότι δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Οι πληροφορίες θέλουν το ελληνικό δημόσιο να έχει δώσει περίπου 400 εκ. ευρώ. 

Με την τροπολογία αυτή του κατατέθηκε από τον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι και οι πυραυλάκατοι θα παραδοθούν στον Πολεμικό Ναυτικό τους επόμενους μήνες. 

Γ. Κοκ.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr