ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη λίστα Νικολούδη στη Βουλή ζητά ο Κακλαμάνης

Δημοσίευση 15 Απριλίου 2015, 14:52 / Ανανεώθηκε 15 Απριλίου 2015, 14:52
Τη λίστα Νικολούδη στη Βουλή ζητά ο Κακλαμάνης
Facebook Twitter Whatsapp

Την ανάγκη άμεσης διερεύνησης του θέματος της λίστας Νικολούδη επεσήμανε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης. 

Την ανάγκη άμεσης διερεύνησης του θέματος της λίστας Νικολούδη επεσήμανε σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας ότι πρέπει να συγκροτηθεί επειγόντως η αρμόδια επιτροπή, για να ερευνήσει εις βάθος τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για συμμετοχή πολιτικών προσώπων στη λεγόμενη «λίστα Νικολούδη»,κάτι που - όπως επισημαίνει ο ίδιος  - καθιστά επιτακτικότερη την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών διερεύνησης του θέματος. 

Οπως τόνισε ο κ. Κακλαμάνης,  « η επιτροπή είναι πλέον έτοιμη για να συγκροτηθεί. Αυτό πρέπει να γίνει τάχιστα, δεν υπάρχει λόγος να καθυστερούμε και να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε. Ο έλεγχος θα το δείξει, διότι ενδεχομένως μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους, είτε πολιτικούς, είτε δημοσιογράφους, είτε επιχειρηματίες, να ήσασταν εσείς ή εγώ, οι οποίοι να έχουμε πληρώσει τον φόρο μας και να έχουμε βγάλει νομίμως τα λεφτά στο εξωτερικό. Για τους πολιτικούς υπάρχει ένα ηθικό θέμα άσχετα αν είναι νόμιμο ή όχι, αλλά για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει θέμα.