current views are: 5

21 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση10:58

Συνάντηση Γεννηματά με τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ

Τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ δέχτηκε στο γραφείο της η Φώφη Γεννηματά. 

Δημοσίευση 10:58’
αρθρο-newpost

Τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ δέχτηκε στο γραφείο της η Φώφη Γεννηματά. 

Τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ δέχτηκε στο γραφείο της η Φώφη Γεννηματά. 

Μετά τη συνάντηση η κ. Γεννηματά δήλωσε πως «το μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί σε καταστροφικά, ισοπεδωτικά και επώδυνα φορολογικά μέτρα για τους αγρότες». 

«Διαφωνούμε με αυτά. Η αναβολή ψήφισης της σχετικής διάταξης που ζήτησαν και οι βουλευτές μας, δίνει τη δυνατότητα να μελετήσουν άλλες λύσεις. Μας προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε ισοδύναμα μέτρα που θα αμβλύνουν τις επιπτώσεις. Θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Ταυτόχρονα όμως θα πάρουμε πρωτοβουλίες γιατί χρειάζεται να σχεδιάσουμε ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, δήλωσε πως ενημέρωσε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το «τι θα συμβεί αν ψηφιστούν αυτά τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση». 

«Θα φτάσει το εισόδημα το αγροτικό περίπου 200 ευρώ το μήνα. Αν η γεωργία είναι μια από τις δυο-τρεις γαλακτοφόρες αγελάδες και ψηφιστούν αυτά τα μέτρα, αυτά τα μέτρα θα σκοτώσουν τη πιο γαλακτοφόρο αγελάδα που έχει η χώρα μας, που στηρίζει την πατρίδα μας. Ζητάμε λοιπόν από το ΠΑΣΟΚ, από την κ. Γεννηματά, να αντισταθούν με όλες τους τις δυνάμεις, να βρούμε δρόμους που θα μπορέσουν να κρατήσουν τη γεωργία όρθια», κατέληξε. 


σχετικα αρθρα