current views are: 3

12 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση14:06

Αρχίζουν άμεσα τα έργα για τον αγωγό – Συνάντηση Σκουρλέτη με εκπροσώπους του TAP

Συνάντηση με εκπροσώπους της  εταιρίας του αγωγού TAP είχε σήμερα ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

Δημοσίευση 14:06’
αρθρο-newpost

Συνάντηση με εκπροσώπους της  εταιρίας του αγωγού TAP είχε σήμερα ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

Συνάντηση με εκπροσώπους της  εταιρίας του αγωγού TAP είχε σήμερα ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

Από την πλευρά της εταιρίας του αγωγού, παρέστησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του TAP  Ian Bradshaw, ο Διευθυντής για την Ελλάδα Rikard Scoufias και ο Διευθυντής Εξωτερικών Υποθέσεων Michael Hoffmann.

Στην διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε εκτενής και ουσιαστική συζήτηση για τις  εκκρεμότητες του έργου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έναρξη  του ελληνικού τμήματος.

Σε αυτές, περιλαμβάνονται τεχνικά ζητήματα, που ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη συνέχεια, όσο και το μείζον ζήτημα της αναγκαίας αποσαφήνισης όλων των όρων και προϋποθέσεων για την  πρόοδο του αγωγού.

Με την προτροπή του Υπουργού ΠΑΠΕΝ, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί, σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύσκεψη ανάμεσα σε εντεταλμένα στελέχη των δύο πλευρών, προκειμένου να συζητηθούν και να λυθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα, ως αναγκαίο βήμα  ώστε να ενεργοποιηθούν τα επόμενα στάδια προς την κατεύθυνση της έναρξης των εργασιών του έργου.

 


σχετικα αρθρα