current views are: 3

9 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση22:40

Μεϊμαράκης στο newpost: Παλαβός και κατάδικος ο Καμμένος, ήταν συνομιλητής του Τσοχατζόπουλου (Βίντεο)

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στους δημοσιογράφους του newpost.gr.

Δημοσίευση 22:40’
αρθρο-newpost

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στους δημοσιογράφους του newpost.gr.

Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο webTV του newpost. 

Με αφορμή όσα είπε εναντίον του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο ντιμπέιτ των αρχηγών, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα, λέγοντας ότι «βλέπει ότι δεν μπαίνει στη Βουλή και κοντεύει να τρελαθεί».

Απαντώντας στον χαρακτηρισμό «υπόδικος» που τού απέδωσε ο κ. Καμμένος, είπε:

«Κι εγώ τον λέω κατάδικο. Έχει τρεις καταδίκες», ενώ χρησιμοποίησε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα  λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ο Καμμένος δεν είναι κεντροδεξιός. Παλαβός και κατάδικος είναι, δεν είναι δεξιός, αφού συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσίπρα σε αριστερή πορεία και όχι για συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Παράλληλα, διερωτήθηκε, «γιατί ενώ μπορούσε ο κ. Καμμένος να ζητήσει η σχετική δικογραφία με 50 υπογραφές να πάει στην Ολομέλεια, δεν το έκανε».

«Τώρα το θυμήθηκε, αλλά δεν βλέπει ότι η κοινή γνώμη έχει καταλάβει τι -να μην πω τώρα- είναι ο κ. Καημένος πως τον λένε…», είπε συγκεκριμένα.

«Θα έρθει ο κ. Καμμένος να κάνει κήρυγμα σε μένα και ο κ. Τσίπρας να μιλήσει για διαπλοκή και διαφθορά», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, εξαπολύοντας επίθεση και κατά του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Τσίπρας θα ξαναγίνει αντιμνημονιακός

«Ο Αλέξης έχει μπέιμπι φέις, όλο δεν ξέρει. Δεν ήξερε για τον Βαρουφάκη, δεν ήξερε για τη Ζωή, δεν ήξερε ότι είχαν δύναμη οι τράπεζες, δεν ήξερε ότι έχουμε θαλάσσια σύνορα…», είπε και χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό «μνημονιακό».

Κατηγόρησε, επίσης, τον Αλέξη Τσίπρα ότι ήθελε σύντομη προεκλογική περίοδο 20 ημερών για να μην δει ο κόσμος τι θα πληρώσει με τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνει το μνημόνιο.

«Να μην προλάβει να δει ο κόσμος ότι από αριστερούλης, αντιμνημονιακός τα υπέγραψε όλα φαρδιά πλατιά», ανέφερε και συμπλήρωσε πως «αν ο κ. Τσίπρας δεν θέλει τελικά συνεργασία να πάρει και το κόστος του», ενώ εκτίμησε ότι «όσο πλησιάζουμε στις εκλογές ο Τσίπρας θα ξαναγίνει αντιμνημονιακός.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανέλαβε ότι δεν απορρίπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί προτεραιότητα έχει η επίλυση των προβλημάτων και η χώρα ζητά συναινέσεις και συνεργασίες.

«Για αυτό θέλω να πάω από τώρα στην Κουμουνδούρου να του πω ότι για αυτά τα προβλήματα εγώ προτείνω αυτά, πού διαφωνείς, να συμβαδίσουμε…», σημείωσε και επισήμανε την ανάγκη εφαρμογής εθνικού σχεδίου που θα μας βγάλει από την κρίση.


σχετικα αρθρα