ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση ΑΝΕΛ σε Μεϊμαράκη: Είναι συκοφάντης και ψεύτης

Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου 2015, 22:10 / Ανανεώθηκε 10 Σεπτεμβρίου 2015, 22:52
Απάντηση ΑΝΕΛ σε Μεϊμαράκη: Είναι συκοφάντης και ψεύτης
Facebook Twitter Whatsapp

Απάντηση στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον Πάνο Καμμένο στη συνέντευξή του στο Newpost, έδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απάντηση στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον Πάνο Καμμένο στη συνέντευξή του στο Newpost, έδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος Μαρίνα Χρυσοβελώνη σημείωσε πως «πρέπει να βρίσκεται σε πολύ μεγάλη σύγχυση ο κ. Μεϊμαράκης. Ούτε ο κ. Καμμένος, ούτε κανείς άλλος σύχναζε ποτέ σε σπίτια εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου». 

«Προφανώς θα μπερδεύεται με τον κ. Καρούζο, με τον οποίο είχε πολύ καλές σχέσεις και στο σπίτι του οποίου σύχναζε για αρκετό καιρό στο παρελθόν» αναφέρει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και συνεχίζει:

Ο εγκαλούμενος για κακουργηματικές πράξεις σχετικά με την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων κ. Μεϊμαράκης απεδείχθη ότι εκτός από κοινός συκοφάντης, είναι και ψεύτης. Δεν θα τον παρακολουθήσουμε άλλο. Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα, λέγοντας ότι «βλέπει ότι δεν μπαίνει στη Βουλή και κοντεύει να τρελαθεί».

Απαντώντας στον χαρακτηρισμό «υπόδικος» που τού απέδωσε ο κ. Καμμένος, είπε «πως και εγώ τον λέω κατάδικο. Έχει τρεις καταδίκες», ενώ χρησιμοποίησε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα  λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ο Καμμένος δεν είναι κεντροδεξιός. Παλαβός και κατάδικος είναι, δεν είναι δεξιός, αφού συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσίπρα σε αριστερή πορεία και όχι για συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Παράλληλα, διερωτήθηκε, «γιατί ενώ μπορούσε ο κ. Καμμένος να ζητήσει η σχετική δικογραφία με 50 υπογραφές να πάει στην Ολομέλεια, δεν το έκανε».

«Τώρα το θυμήθηκε, αλλά δεν βλέπει ότι η κοινή γνώμη έχει καταλάβει τι -να μην πω τώρα- είναι ο κ. Καημένος πως τον λένε…», είπε συγκεκριμένα.