current views are: 7

11 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση10:49

Καμμένος στο newpost: Υπόδικος ο Μεϊμαράκης – Έκαναν ακροδεξιά οργάνωση τη ΝΔ – Περίεργος ο ρόλος Βαρουφάκη (Βίντεο)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο webTV του newpost παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Δημοσίευση 10:49’
αρθρο-newpost

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο webTV του newpost παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο webTV του newpost παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έριξε πυρά κατά του προέδρου της ΝΔ σχετικά με την κόντρα για τα με τα εξοπλιστικά. «Καταδίκη δεν έχω καμία. Δεν έχω καμία δικογραφία που να έχει πάει στη Βουλή. Στην υπόθεση με τον Αντρίκο Παπανδρεόυ, έχω απαλλαγεί. Στο θέμα των CDS είναι μία υπόθεση που ξεκίνησε από τον Αντώνη Σαμαρά».

Εγώ αναφέρομαι σε μία δικογραφία που έφυγε. O κ. Μεϊμαράκης κατηγορείται με την κατηγορία καταχραστών του δημοσίου, διότι φέρεται πως πλήρωσε 105 εκατ ευρώ για τα υποβρύχια. Δύο εισαγγελείς βρίσκουν ενδείξεις για κακούργημα, τη στέλνουν στην κυρία Ράικου, η ίδια διαπιστώνει πως πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω, τη στέλνει στον Άρειο Πάγο υπογράφεται από δύο εισαγγελείς και στέλνεται στη Βουλή, τον Φεβρουάριο οπότε ακόμα ήταν Πρόεδρος ο κ. Μεϊμαράκης. Αυτή η δικογραφία καθιστά υπόδικο τον κ. Μεϊμαράκη.

Η δικογραφία έπρεπε να συζητηθεί στη Βουλή, να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή, να εξετάσει την περίπτωση και να αποφανθεί εάν θα σταλούν οι εμπλεκόμενοι στο Ειδικό Δικαστήριο ή όχι. 

Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι λέει ψέματα ότι έχει απαλλακτικό έγγραφο, διαφορετικά «αν δεν λέει ψέματα, τότε οι εισαγγελείς έχουν παρανομήσει». 

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «γι’ αυτήν την υπόθεση, την ώρα που οι βουλευτές του κ. Καρατζαφέρη καθυβρίζαν τον κ. Καραμανλή, έλεγαν τον Μεϊμαράκη μπροστάντζα. Και ρωτάω… αυτούς τους βουλευτές, γιατί τους κρατάει στη ΝΔ;», ενώ όπως είπε «μετέτρεψαν τη ΝΔ από κόμμα του μεσαίου χώρου σε ακροδεξιά οργάνωση». 

Χαρακτήρισε «περίεργο» τον ρόλο Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι «δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και έχει διαψευσθεί ότι έχει εργασθεί στο Ίδρυμα Σόρος».

Επίσης, έδωσε και από έναν χαρακτηρισμό για κάθε πολιτικό αρχηγό:

  • Τσίπρας: Ήρεμη δύναμη
  • Μεϊμαράκης: Σε απόλυτο πανικό
  • Γεννηματά: Είχε αγωνία να πει το μάθημά της
  • Θεοδωράκης: … Θεοδωράκης
  • Κουτσούμπας: ΚΚΕ

Δείτε τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο webTV του newpost 

Δείτε τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στο webTV του newpost 


σχετικα αρθρα