current views are: 1

15 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση13:38

Λαφαζάνης: Πρόβα συγκυβέρνησης το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη

Ως «πρόβα συγκυβέρνησης» χαρακτήρισε το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

Δημοσίευση 13:38’
αρθρο-newpost

Ως «πρόβα συγκυβέρνησης» χαρακτήρισε το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

Ως «πρόβα συγκυβέρνησης» χαρακτήρισε το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Mιλώντας στον ραδιοσταθμό ALPHA 989 o κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι «από το χτεσινό ντιμπέιτ μεταξύ Τσίπρα και Μεϊμαράκη κρατάω την πρόβα συγκυβέρνησης, η οποία παίχτηκε χθες το βράδυ υπό τη μορφή συζήτησης και σκιαμαχιών. Οι σκιαμαχίες δεν έκρυβαν ότι υπάρχει ουσιαστική πολιτική σύμπτωση και ότι το κοινό πρόγραμμα των δύο κομμάτων και των δύο αρχηγών στη μετεκλογική περίοδο είναι το τρίτο μνημόνιο».

Και πρόσθεσε:

Για πρώτη φορά έχουμε μπροστά μας δύο κόμματα, δύο αρχηγούς που έχουν ένα σαφές, σαφέστατο δεσμευτικότατο, επί ποινή ρητρών από την τρόικα, προεκλογικό πρόγραμμα και αυτό λέγεται τρίτο μνημόνιο εξουθένωσης και εξόντωσης του ελληνικού λαού.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ υπογράμμισε ότι «πάνω σ’ αυτό το πρόγραμμα μπορεί να υπάρξει η συγκυβέρνηση, πάνω σ’ αυτό θα κινηθεί η χώρα μετεκλογικά. Και το πρόγραμμα αυτό είναι κοινό. Για πρώτη φορά, ίσως, έχουμε μπροστά μας δύο κόμματα –πέντε στην ουσία- που έχουν ένα και το αυτό προεκλογικό πρόγραμμα».


σχετικα αρθρα