current views are: 5

16 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση08:36

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μεϊμαράκης υιοθετεί το πρόγραμμα Σαμαρά, επανήλθε στη ρητορική των «δύο άκρων»

Σφοδρή επίθεση κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις χτεσινές δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Δημοσίευση 08:36’
αρθρο-newpost

Σφοδρή επίθεση κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις χτεσινές δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Σφοδρή επίθεση κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις χτεσινές δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη στο κεντρικό δελτίο του Mega. 

«Φαίνεται ότι εκτός από τα ψηφοδέλτια Σαμαρά, ο Β. Μεϊμαράκης υιοθετεί και το “πρόγραμμα” Σαμαρά. Σε επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία και στρώνουν τον δρόμο για τον νεοναζισμό καταφεύγει ο πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης. Στη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Mega (15/9), ο επικεφαλής της ΝΔ επανήλθε στη ρητορική των “δύο άκρων” συμψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή!» αναφέρει η Κουμουνδούρου.

«Οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, ενόψει και της μαύρης επετείου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της ΧΑ, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών, εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα και στρώνουν το έδαφος για την ενίσχυση του φασισμού και του ρατσισμού» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

Η Νέα Δημοκρατία φέρει ακέραια την ευθύνη για την άνοδο του ναζισμού στη χώρα καθώς, με την καταστροφική πολιτική που άσκησε, άνοιξε τον δρόμο στους φασιστές της ΧΑ, δρόμο ακίνδυνο για το σύστημα αλλά άκρως επικίνδυνο για την κοινωνία.


σχετικα αρθρα