current views are: 4

20 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση09:29

Μανιτάκης: Ώρα ευθύνης για τους πολίτες

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Αντώνης Μανιτάκης. 

Δημοσίευση 09:29’
αρθρο-newpost

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Αντώνης Μανιτάκης. 

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Αντώνης Μανιτάκης

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Μανιτάκης δήλωσε:

Όπως με πληροφόρησαν οι υπηρεσίες του ΥΠΕΣΔΑ η ψηφοφορία ξεκίνησε κανονικά. Όλα βαίνουν ομαλά και πιστεύουμε ότι έτσι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Υπολογίζω ότι γύρω στις 21.00 θα έχουμε την πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Πιστεύω ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με υπευθυνότητα και ωριμότητα, έχοντας πλήρη συνείδηση των εξαιρετικών περιστάσεων που περνάει η χώρα και των τεράστιων προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση.

«Είναι η ώρα της ευθύνης, της ευθύνης των πολιτών και πρέπει να ξέρουν ότι η ψήφος τους στις περιστάσεις αυτές μετρά όσο ποτέ. Και γνωρίζουμε όλοι μας πως ένα κριτήριο έχουν οι ψηφοφόροι και η πολιτική εξουσία: το κοινό καλό. Από την εποχή του Περικλή ξέρουμε ότι η ευημερούσα Πολιτεία έχει ευτυχείς πολίτες», τόνισε και κατέληξε: Πιστεύω ότι τη Δευτέρα θα έχουμε κυβέρνηση και θα κυβερνηθεί ο τόπος. Εύχομαι, στον καθένα, εύστοχο βόλι.

Ο κ. Μανιτάκης επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου να επιβλέπει και να ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

 

Όλες οι εξελίξεις για τις βουλευτικές εκλογές 2015


σχετικα αρθρα