current views are: 1

14 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση13:27

Κανονικά ο Μεϊμαράκης στις εκλογές της ΝΔ: «Επιβάλαμε τη διαφάνεια»

Προχωρά κανονικά η πλευρά Μεϊμαρακη στη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία 

Δημοσίευση 13:27’
αρθρο-newpost

Προχωρά κανονικά η πλευρά Μεϊμαρακη στη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία 

του Πάνου Ρασσιά

Προχωρά κανονικά η πλευρά Μεϊμαρακη στη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, καθώς παρέλαβε τη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του κόμματος που αφορά στη νομιμότητα του διαγωνισμού για την επιλογή εταιρίας. 

«Ειμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ηδη, αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία» δήλωσε πριν απο λίγο στη Συγγρού ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης

«Ειναι αυτονόητο», απάντησε ο κ. Μεϊμαρακης σχετικά με το αν θα επιστρέψει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ, ενώ αναφορικά με τη συνάντηση που θα εχει σήμερα με τους άλλους υποψηφίους δήλωσε: 

Συζητώ μαζί τους τηλεφωνικά τακτικά. Θεωρώ οτι πάντα βοηθά μια συζήτηση μεταξύ των συνυποψήφιων για όλα τα θέματα.

Νωρίτερα, μιλώντας στους πολιτικούς συντάκτες ανέφερε ότι χθες παρενέβη στην ΚΕΦΕ ως πρόεδρος του κόμματος για να διασφαλίσει τη διαφάνεια στη διαδικασία και όχι ως υποψήφιος.

«Αν ο νομικός σύμβουλος πει οτι το θέμα είναι εντάξει νομικά με τη νομοθεσία που ισχύει, τότε το θέμα ειναι λήξαν και προχωρά η διαδικασία. Αλλά τον ψάχνουμε και σημερα απο το πρωί. Η διαδικασία θα διασφαλιστεί ο διαγωνισμός θα ειναι σωστός με διαφάνεια και νομιμότητα. Η διασφάλιση της διαφάνειας και της νομιμότητας ειναι θέμα του προέδρου του κόμματος και εγω χθες μπήκα στην ΚΕΦΕ ως πρόεδρος του κομματος και όχι ως υποψήφιος. Αν η επιλογή της εταιρίας δεν ειναι αρμοδιότητα της ΚΕΦΕ, τοτε ποιες είναι οι αρμοδιότητες της και τι συζητούν ενα μήνα;», σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης. 


σχετικα αρθρα