ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: «Δεν ξέρω, μπορεί, ίσως» η κυβερνητική στρατηγική και στην ιδιωτική εκπαίδευση

Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου 2015, 20:33 / Ανανεώθηκε 20 Οκτωβρίου 2015, 20:06
ΠΑΣΟΚ: «Δεν ξέρω, μπορεί, ίσως» η κυβερνητική στρατηγική και στην ιδιωτική εκπαίδευση
Facebook Twitter Whatsapp

Δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

«Αδειάζοντας ακόμη και τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη που σήμερα το πρωί άλλα δήλωνε, ανακοίνωσαν τελικά ΦΠΑ 13% στα ιδιωτικά σχολεία και 6% στα φροντιστήρια και τα ΙΕΚ, δηλαδή επέβαλαν τον ΦΠΑ εκεί που ως τώρα ήταν μηδενικός. Με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις πιστεύουν ότι ξεγελούν τον ελληνικό λαό», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται. Οι ίδιοι πρότειναν φόρο 23% στην εκπαίδευση, όπως επιβεβαίωσε σήμερα και ο κ. Μοσκοβισί. Προεκλογικά όταν οι θεσμοί  ανακοίνωσαν ότι ποτέ δεν τον επέβαλαν, δήλωσαν ότι είναι πρόθυμοι να μην τον εφαρμόσουν. Στη συνέχεια έψαχναν ισοδύναμα στους …αρχαιολογικούς χώρους. Σήμερα ανακοίνωσαν τις κλιμακωτές αυξήσεις» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.

«"Δεν ξέρω, μπορεί, ίσως" και στην ιδιωτική εκπαίδευση. Αυτή είναι η στρατηγική της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα την οποία πληρώνει η μεσαία τάξη, μα ακόμη και όσοι προσπαθούν να αποκτήσουν κάποιες δεξιότητες για να ξεφύγουν από το φάσμα της ανεργίας. Αν αυτοί είναι οι προνομιούχοι για την Κυβέρνηση, οι μη προνομιούχοι ποιοι είναι» καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr