ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»

Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου 2015, 20:46 / Ανανεώθηκε 3 Νοεμβρίου 2015, 20:46
Μητσοτάκης: «Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»
Facebook Twitter Whatsapp

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 103 ετών από την απελευθέρωση της Σιατίστων από τον τουρκικό ζυγό παραβρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 103 ετών από την απελευθέρωση της Σιάτιστας από τον τουρκικό ζυγό παραβρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δηλώσεις του από το ύψωμα του υπολοχαγού, Γιώργου Καπιτσίνη, εκεί που ο Μακεδονομάχος παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετείχε στην απελευθέρωση της Σιάτιστας, τόνισε:

Είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή για μένα καθώς είχα την ευκαιρία να καταθέσω στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στη μάχη για την απελευθέρωση της Σιάτιστας. Είναι ιδιαίτερη στιγμή, διότι ο παππούς μου Κυριάκος Μητσοτάκης πολέμησε σε αυτή τη μάχη όπως πολέμησε και στην Ήπειρο στο Μπιζάνι, επικεφαλής του σώματος Κρητών εθελοντών. Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε αυτούς τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να απολαμβάνουμε το αγαθό της ελευθερίας και να θυμόμαστε ότι όσο σημαντικές και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως χώρα, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.