ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμηρά σχόλια υπουργών για τις εξελίξεις στην υπόθεση Πανούση

της Αναστασίας Γαλάνη - Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου 2015, 10:51 / Ανανεώθηκε 10 Νοεμβρίου 2015, 12:38
Αιχμηρά σχόλια υπουργών για τις εξελίξεις στην υπόθεση Πανούση
Facebook Twitter Whatsapp

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σε ερώτηση δημογράφων κατά πόσον έχουν βάση οι καταγγελίες Πανούση, δήλωσε: «Γράφει ένα μυθιστόρημα και εχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αιχμηρά ήταν τα σχόλια υπουργών της κυβέρνησης προσερχόμενοι στη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου για τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση.

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σε ερώτηση δημογράφων κατά πόσον έχουν βάση οι καταγγελίες Πανούση, δήλωσε: 

«Γράφει ένα μυθιστόρημα και εχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο».

Για το ίδια θέμα, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σημείωσε ότι η πολιτική της άποψη είναι πως αυτές οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός.

'Οταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες αυτές, ανέφερε η κυρία Αναγνωστοπούλου, για να προσθέσει ότι είναι ζήτημα που θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη.

Στο ίδιο πνεύμα, για «αστυνομικές ιστορίες» έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Συνομιλίες σοκ στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς περιλαμβάνονται στους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους που κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης. Έντονη ήταν η αντίδραση κατά του πρώην υπουργού τόσο από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, όσο και από την Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, ο κ. Πανούσης κατέθεσε ότι κατά την πρώτη θητεία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, σε τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική, φέρεται να συνομιλούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Σε εξέλιξη το υπουργικό

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση στο υπουργικό συμβούλιο, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Στο τραπέζι βρίσκονται τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι πλειστηριασμοί, τα «κόκκινα» δάνεια, το ασφαλιστικό, το προσφυγικό και όλα τα τρέχοντα ζητήματα.