ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαρήγα: Ο πρωθυπουργός είναι «ναι σε όλα»

Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου 2015, 17:30 / Ανανεώθηκε 4 Δεκεμβρίου 2015, 17:30
Παπαρήγα: Ο πρωθυπουργός είναι «ναι σε όλα»
Facebook Twitter Whatsapp

Πυρά κατά της κυβέρνησης για το προσφυγικό και το μνημόνιο εξαπέλυσε η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. 

Πυρά κατά της κυβέρνησης για το προσφυγικό και το μνημόνιο εξαπέλυσε η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. 

«Η ειρήνη θα είναι ένα άπιαστο όνειρο, όσο ο πόλεμος γίνεται για τη διανομή της λείας και η Ελλάδα παίρνει μέρος σε αυτό», σημείωσε η κ. Παπαρήγα, ενώ  αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός είναι ναι σε όλα». 

Πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να συνδέσει την τύχη του και την βελτίωση της ζωής του με τη συμμετοχή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τους ευρωστρατούς, αλλά και σε όλα όσα γίνονται τώρα με πρόσχημα την τρομοκρατία».

«Ο λαός μπορεί να νικήσει τους πάντες, και τους τζιχαντιστές, αν ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο εσωτερικός του εχθρός και ποιος είναι ο εξωτερικός. Ο λαός δεν μπορεί να στηρίξει της αποφάσεις της κυβέρνησης κατά της τρομοκρατίας. Η σημαία του λαού για την υπεράσπιση της πατρίδας, των συνόρων, της εδαφικής ακεραιότητας, πρέπει να είναι όχι μόνο μια σημαία πάλης κατά του εξωτερικού εχθρού, αλλά και κατά του εσωτερικού εχθρού», ανέφερε η κ. Παπαρήγα. Και συνέχισε:

Η συμπάθεια σας για το δράμα των προσφύγων, των μεταναστών και τις καταπατήσεις δικαιωμάτων μειονοτήτων, δεν μπορεί να σας ξεπλύνει. Δεν μπορεί να γίνει το πλυντήριο και το άλλοθι για την μεγάλη προθυμία που δείχνετε, να πάρετε ενεργό μέρος και ρόλο στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο και στη νέα κλιμάκωση που φαίνεται ότι θα έρθει με τη συγκέντρωση στρατευμάτων και ανταγωνιζόμενων μεταξύ τους καπιταλιστικών κρατών, ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στη περιοχή της Συρίας.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr